Nádai Anikó kimondta: Ez az igazság a harmadik babáról





A műsorvezető és kedvese, Hajmásy Péter jelenleg két gyermeket nevelnek. Most kiderült, mit gondolnak a családbővítésről.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.09.08.
Nádai Anikó Hajmásy Péter apa kisfiú

Nádai Anikó és Hajmásy Péter (vagy ahogy mindenki hívja, Hagyma) még 2020-ben jöttek össze, a kezdődő románcból pedig gyorsan komoly kapcsolat lett. Olyannyira, hogy a férfi tavaly januárban, egy egzotikus álomnyaraláson eljegyezte a műsorvezetőt, kisvártatva pedig az is kiderült, hogy Anikó babát vár Pétertől.

Hagyma és Anikó élete úgy kerek, ahogy van Fotó: Szabolcs László

Szerelmük gyümölcse, egy tündéri kisfiú végül tavaly nyáron jött a világra, és a pár döntése alapján a Hajmásy Péter Pál nevet kapta, de a szülők leginkább Alex-nek szólítják.

Anikó szerint a párja csodás apa

Bár kisfiuk még csak egyéves, Anikó és Hagyma nem hagyták ki a JOY 25. születésnapi partiját, gyermekükre addig a boldog nagyszülők vigyáztak. A Bors arra volt kíváncsi, vajon Hagyma milyen apának tartja magát, ám mielőtt még igazán kibontakozhatott volna, Anikó gyorsan átvette tőle a szót.

"Én nem hittem volna, tökéletes apa, de tényleg. Mindenben segít, mindenben ott van, támogat. Nem az a forgatókönyv, hogy ott van anya és apa néha besegít, hanem abszolút ugyanannyira, ötven-ötven százalékban vesszük ki a részünket a szülői teendőkből. Ő legalább annyit pelenkázik, mint én, sőt! És nagyon gyakran fürdeni a kisfiunkat" - kezdte a Borsnak a büszke anyuka.

Így kerek a történet

Az idilli párkapcsolat ellenére Hagyma úgy érzi, most teljesen kerek az élete, és nem tudná elképzelni, hogy egyéves kisfia és Anikó korábbi párkapcsolatából született gyermeke, Patrik mellett még egy gyermeket vállaljon. Szerencsére ebben Anikó is osztja a véleményét, így egyáltalán nem alakult ki konfliktus a szerelmesek között. 

- Nekem bőven elég így kettő, három már nem kell. Azért ez az apaság ez kemény, kemény! Nem akarok ilyen kisbuszokkal járkálni a jövőben. Nagyon szeretjük az életünket, ez a két gyermek bőven elég. Természetesen, ha valakinek három van, az is csodás, de én ismerem magam, ez a két gyermek is nagyon nagy koncentrációt igényel, három már nem férne bele

- árulta el őszintén Hagyma, aki receptre írná fel azt minden szerelmesnek, hogy a gyerek ellenére is szánjanak időt egymásra, legalább kéthetente szervezzenek olyan romantikus programot, amin csak ketten vannak és csak egymásra figyelnek.

 Szerinte ugyanis így nem alszik ki a tűz!





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás