Megható emléket idézett fel elhunyt barátjáról Elton John





Szívhez szóló emléket elevenített fel Elton John: a brit énekes barátságban élt a fiatalon elhunyt zenészlegendával, Freddie Mercuryval, aki már a halálos betegségével küszködve is gondolt a hozzá közelállókra.



Megosztás
Szerző: H.A.
Létrehozva: 2023.09.09.
Freddie Mercury megható Queen Sir Elton John megható gesztus

Közeli barátságban állt egymással a két brit énekes, Sir Elton John és a Queen frontember-énekese, Freddie Mercury. A zenész fenomén 1991-ben hunyt el, ám még a halálos betegséggel folytatott küzdelem közepette se feledkezett meg a barátairól. Elton John nemrégiben azt idézte fel, mivel lepte meg őt a másik zenész, még egyszer, utoljára.

Freddie Mercury
Tragikusan fiatalon távozott az élők sorából a legendás énekes. Fotó: DB / AFP

Freddie Mercuryt - aki a napokban ünnepelhette volna a 77. születésnapját - élete utolsó néhány évében teljesen felemésztette az AIDS-szel folytatott küzdelem. Az énekes ennek ellenére tartotta magát, amíg lehetett, eljárt dolgozni a stúdióba, és nem feledkezett meg a hozzá közel állókról sem: a halál torkában még beszerezte a barátainak a karácsonyi ajándékokat, amiket azok már csak a zenész halála után kaptak meg. Elton John elmondása szerint nagyon személyes és figyelmes meglepetést vett át, aminek láttán könnyekben tört ki.

Az egyik kedvenc művészem, Henry Scott Tuke munkáját szerezte be nekem, ami mellé egy kedves üzenetet is mellékelt. 44 éves voltam, de úgy sírtam, mint egy kisgyerek

- idézte fel szívszorító emlékeit az énekes, a Mirror cikke szerint. Elton John azt is elárulta, hogy Freddie bármennyire szenvedett, a végsőkig másokat helyezett maga elé, miután egész addigi életében is csakis másokért élt.

Elton John egyébként nemrégiben fejezte be utolsó nagy turnéját: az énekes 2022 végén jelentette be, hogy a Farewell Yellow Brick Road névre keresztelt fellépéssorozatot követően végleg visszavonul, annak érdekében, hogy a családjával lehessen, és több időt tölthessen a gyerekeivel.





 





Ezeket olvastad már?
Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry  és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás