Kőkeményen odacsapott Majka: „ha ugyanezt az energiát magadba fektetnéd, sokkal előrébb tartanál”





A Mester megmondta a frankót a rappernek, aki bekóstolta őt. Majka Rugós Bekével nézett farkasszemet a tévé kamerái előtt.



Megosztás
Szerző: HAÁM
Létrehozva: 2023.09.11.
Majka Sztárban Sztár leszek Beke vita

A vasárnapi Sztárban Sztár leszek! válogatóadásában megint csak jobbnál jobb átalakulásokat láthattunk, de egy versenyző érkezésekor kézzel fogható feszültség alakult ki a stúdióban. A botrányairól elhíresült Rugós Beke lépett fel a színpadra szerencsét próbálni a raptudásával, akiről az is kiderült, hogy korábban durván beszólt egy zenéjében Majkának. A két rapper a kamerák előtt tisztázták nézeteltérésüket és a tiktokos botrányhős még fogadalmat is tett a műsor hatására.

Majka
Majkát melegebb éghajlatra küldték – Fotó: Flajsz Péter

Melegebb éghajlatra küldte Majkát

Mikor a 150 milliós órakollekció-botrányáról elhíresült Beke a színpadra lépett, Majka azonnal felkiáltott: 

Édesanyám!

Ami nem véletlen, hiszen az is hamarosan kiderült, hogy korábban a versenyző csúnyán beszólt neki. Tóth Gabi kérdezett rá arra, honnan ismerik egymást, mire Majka válaszolt.

Ő egy ilyen nagyon megmondóember a TikTok-on és írt nekem egy nagyon kellemes dalt, amiben elküldött a k*rva anyámba” – mesélte Majka, mire a többi Mester fetrengve a nevetéstől tapsoltak, mondván, hogy most sok rajongót talált magának a botrányhős. 

Kihívta egy leszámolásra

A gengszter rapper műfajt képviselő Beke is elmesélte, hogy miként próbálta bekóstolni Petit.

A nézettségért és hogy minél nagyobb figyelmet generáljak, beleálltam Majkába! Kihívtam egy freestyle-párbajra” – mesélte a botrányos előadó, akit Majka nyilvános reakcióra nem méltatott, de volt egy telefonbeszélgetésük.

Valamikor felhívott utána és beszéltünk egy pár mondatot erről, és én elmondtam neki akkoriban, hogy szerintem, ha ezt az energiát, amit abba fektet, hogy másokba beleáll, azt magába vagy a karrierjébe fektetné, akkor sokkal előrébb tartana” – fogalmazott őszintén Majoros.

Rugós Beke
Fotó: tv2

A változás útjára lépett

Beke produkcióját nagy ováció fogadta és négy igent is kapott a Mesterektől. Mikor már el akarták dönteni, hogy kihez kerüljön a rapper, Beke szót kért magának.

Én azért választanám a Majkát, mert nagyon félreismertem akkor, és ez nagyon karmikus, mert meg kell változnom jó irányba, ha professzionálisan szeretnék bármit is csinálni  – szólt Beke, aki elásta a rappermesterrel a korábbi csatabárdot és a csapatába került.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás