Komoly felelősség szülőnek lenni: Így változott meg Feng Ya Ou és Békefi Viki élete





Feng Ya Ou és Békefi Viki első közös nyaralásukon vannak túl babájukkal.



Megosztás
Szerző: HAÁM
Létrehozva: 2023.09.02.
Feng Ya Ou Békefi Viki gyerek

Ahogy a Metropol is beszámolt róla, három hónappal ezelőtt megszületett Feng Ya Ou és Békefi Viki közös kislánya, Mei Liza. A fiatal sztárpár minden bizonnyal élete egyik legizgalmasabb szakaszát éli és mint  szülők is nagyszerűen helyt állnak . Feng Ya Ou a Metropolnak boldogan mesélt első közös balatoni nyaralásukról.

Feng Ya Ou és Békefi Viki
Feng Ya Ou és Békefi Viki először nyaraltak közös kislányukkal - Fotó: Sulyok László

Első családi nyaralás

Az újdonsült szülők az elmúlt hónapokban többnyire otthon voltak, babáztak és dolgoztak, de a nyár végén ők is lazíthattak egy kicsit. Az első olyan nyaralásuk volt, ahová már hárman mentek, hiszen  Lizát is magukkal vitték a magyar tengerhez.

Nemrég értünk haza, Balatonon voltunk. Ez volt az első kis közös családi nyaralásunk ” – kezdte lapunknak Ya Ou.

Barátokkal voltunk és borzasztóan jól sikerült ez a kis pihenés. A barátaink is átvették a tempónkat és rengeteg időt töltöttek Lizával is. Olyan volt, mint egy nagy családi utazás, csak barátokkal ” – újságolta el  az énekes, aki Lizáról is ejtett pár szót.

Nem volt meglepetés

Az énekespár sokat  tapasztalt a gyermeknevelésről az elmúlt pár hónapban, amiben minden bizonnyal több meglepetés és újdonság is volt, de szerencsére a nyaralás során semmi váratlan helyzet nem érte őket a kicsivel kapcsolatban.

Nagyon könnyedén ment, a kisbabánk is - ha lehet ilyet mondani- élvezte az utazást. Nem volt meglepetés, minden mozdulatára, nyögésére tudtuk, mit kell tennünk. Kicsit más volt a nyaralás gyerekek, de már ez az életünk és boldogok vagyunk – mesélte az újdonsült apuka, aki már nem a bulizást tartja a legfontosabbnak. 

Tökéletes szimbiózis

Az ember élete teljesen megváltozik, miután gyermeket vállal és ez Viki és Ya Ou párkapcsolatában sincs másképp. A zenész is tudja, hogy mostantól az éjszakázás csak akkor jöhet szóba, ha fel kell kelnie kisbabájához. 

Úgy látom Viki és én tökéletes szimbiózisba kerültünk ezzel a szereppel. Még a nyaralás alatt sem jutott eszünkbe, hogy el menjünk bulizni, pedig most lett volna rá lehetőségünk" – fejezte be az apuka.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás