Harry bosszúhajhászása bemocskolta Diána emlékét





Bár Vilmos és Harry sokáig azon volt, hogy életben tartsák Diána emlékét és örökségét, Harry inkább maga felé fordítja a figyelmet.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.09.03.
Módosítva: 2023.09.03.
Vilmos Harry Diana

Egy szakértő megkongatta a vészharangot: szerinte „Harry bosszúhajhászása bemocskolta Diána hercegnő emlékét”. Diána hercegnő tragikus körülmények között vesztette életét egy párizsi autóbalesetben 1997. augusztus 31-én. Fiai, Harry és Vilmos herceg mindössze 12, illetve 15 évesek voltak, amikor életét vesztette, de felnőtt életük során keményen dolgoztak azért, hogy emlékét és örökségét életben tartsák.

Fotó: ANDREW MILLIGAN

Kinsey Schofield királyi szakértő szerint azonban Harry magára irányította a figyelmet és elvette Diána örökségét azzal, hogy a bosszút és a pénzt hajkurássza. 

„Úgy gondolom, hogy Harry bosszúvágya elvette Diána hercegnő örökségének fényét, mert az emberek hasonlóságot akarnak látni Harry és Diána cselekedeteiben, és nem hiszem, hogy egyformák” – mondta a Daily Starnak. „Diána hercegnőt megvezették a botrányos Panoráma-interjúval, amely végül a válásához is vezetett. Ő nem akart botrányt kirobbantani. Harry ezzel szemben mindent és mindenkit feláldozott, hogy ő maga jobb fényben, vagy inkább az áldozat szerepében tűnhessen fel. Nem érdekelte a testvére, az apja, de még a nagyanyja sem. Odadobta őket a pénzszerzés miatt.”

Diána azért beszélt Martin Bashirrel, mert hazudtak neki a biztonságáról és rettegett. Meghan és Harry azért beszélt Opráhval, hogy a saját igazukat bizonygassák és elhitessék a világgal, hogy nekik mennyire szörnyű is volt a királyi család tagjaként. Diána tetteit a biztonsága és a túlélése miatti szükségből tette. Harry herceget csak a bosszú és a pénzszerzés hajtotta. Vilmos eközben dolgozik a hajléktalankérdés leküzdésén, mentális egészségügyi központokat támogat. Ő valóban viszi tovább édesanyja lelkületét és azokat az ügyeket, amelyek Diánának is fontosak voltak. Egyértelmű, hogy az egyik gyermek a szolgálatnak él, míg a másik korántsem."

Nem ez az első alkalom, hogy összehasonlítják Sussex hercegét és néhai édesanyját, mióta ő és Meghan 2020 januárjában lemondtak a királyi tisztségről. Még maga Harry is az anyjához hasonlította egykori színésznő feleségét a debütáló Netflix-dokumentumfilmjében.





 





Ezeket olvastad már?
„Melltartó nélkül is még jó” – Nemazalány szexi fotója mindent visz

„Melltartó nélkül is még jó” – Nemazalány szexi fotója mindent visz

Mikó Viki csodát tett az ukrán háború traumatizált csöppségével

Mikó Viki csodát tett az ukrán háború traumatizált csöppségével

"Kikérem magamnak" – kifakadt a Házasság első látásra Bogija, tisztázta, mi van közte és volt férje között

"Kikérem magamnak" – kifakadt a Házasság első látásra Bogija, tisztázta, mi van közte és volt férje között

Gömöri András Máté vodkával hidratál verseny után

Gömöri András Máté vodkával hidratál verseny után

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás