RETRO RÁDIÓ

Épp, hogy vér nem folyt: minden eddiginél durvábban összebalhézott Tóth Gabi és Majka

Tóth Gabi és Majka kettőséről nehéz elhinni, hogy barátok lennének. A Sztárban Sztár leszek! forgatásain ugyanis rendre egymás torkának esnek, ma este sem maradunk hangos szóváltás nélkül.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.09.23.
Majka mester Tóth Gabi vita

A Sztárban Sztár leszek! című TV2-es tehetségkutató forgatásán nemcsak önjelölt énekesek sorsáról döntenek a mesterek: az ítészek közti kapcsolat is megpecsételődhet. Tóth Gabi és Majka például tipikus esete annak a bizonyos két dudásnak, akik nem férnek meg egy csárdában.

Majka és Gabi újra összezörren

Gabi és Majka külön-külön is vehemens személyiségek, együtt pedig robbanásig tudják hergelni egymást. A mai adásban sem lesz ez másképp: dühös szavaiktól visszhangzik majd a stúdió, mely a tehetséges versenyzőket hivatott felfedezni.

„Ilyet még sosem éreztem: én veled duettet akarok énekelni! Fogalmam sincs, hogy mit hoz a jövő, de te széket kapsz!" – szögezi le egy versenyzőnek Gabi az egyik produkció után. Véleményét Majka nem osztja, ennek pedig hangot is ad.
„Elképzelni nem tudom, hogy mit láttál ebben a produkcióban!" – hitetlenkedik az ózdi rapper, mire Gabi odaveti:
„Hangutánzást legfőképpen!"

Majoros Péter erre csak a fejét rázza:
„Nagyon nagy bajban vagy, ha ilyen produkcióval be tudsz valakit vinni az élő show-ba…" – vág vissza, mire Gabi elveszti a türelmét:
„Már megint azon vitatkozol, hogy én a saját csapatomba miért ültetek le valakit, akiben én hiszek. Hogy hogy hihetek olyanban, akiben te nem hiszel?!" – háborog az énekesnő, mire vitapartnere már inkább csak maga elé mormol.

Megint a saját hangodba szerettél bele…

– motyogja Majka, káromkodással fűszerezve, grimaszolva.

Valójában jó barátok

Nem ez az első eset, hogy a két mester összeszólalkozik, a legutóbbi csörtéjük végére az tett pontot, hogy Gabi teátrálisan kivonult a stúdióból, hogy Majkától jó messze kerüljön, és le tudjon higgadni. A páros egyébként nemrég a Szerencsekerék VIP című TV2-es vetélkedőben szerepelt, ahol megnyugtatták a nézőket: a való életben barátok, ám a forgatás, a versenyhelyzet hevében képesek elveszíteni a fejüket.

 

Ezeket olvastad már?
„Nagyon boldog vagyok” – ő Magyarország újdonsült milliomosa

„Nagyon boldog vagyok” – ő Magyarország újdonsült milliomosa

Varga Miklós rosszul élte meg gyermekei elköltözését – „Üres lett a ház”

Varga Miklós rosszul élte meg gyermekei elköltözését – „Üres lett a ház”

Így néz ki meztelenül, ébredés után Ördög Nóri

Így néz ki meztelenül, ébredés után Ördög Nóri

G.w.M is megerősítette Kulcsár Edina várandósságát, ezt mondta

G.w.M is megerősítette Kulcsár Edina várandósságát, ezt mondta

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás