Durva! Hatalmas tűt szúrtak Csézy arcába





Harcba száll a természetes szépségért Csézy, aki új dalában komoly üzenetet fogalmazott meg.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2023.09.14.
Módosítva: 2023.09.14.
Csézy szilikon plasztika

Ahogy már megszokhattuk Csézytől, az ő dalai vagy szép érzelmeket, vagy üzeneteket fogalmaznak meg. Így van ez legújabb dalában is: a Rejtett szépség a belső értékekre, a józan ítélőképességre és az önelfogadás fontosságára hívja fel a figyelmet. 

Csézy
 Harcba száll a természetes szépségért Csézy (Fotó: saját/Csézy)

Először beszél a plasztikázásról Csézy

Az előadó szerint is nagyon durva irányba megy a világ. A közösségi oldalakon legtöbben csak a csillogó felszínt mutatják, és egyformára plasztikáztatott szilikonembereket követnek ezerszám.

Nagyon fontosnak tartom erről beszélni, hogy hé, te tudod milyen szép vagy? Hogy el kell fogadnunk önmagunkat és egymást is és nem szabad azért kés alá feküdni, főleg nem fiatalon, hogy olyanok legyünk, mint valaki más, ez rengeteg szorongás forrása” – mondta új dala üzenetéről Csézy.

Amit a természettől kaptunk, azzal legyünk békében. Az egyformára műtött és filterezett emberek helyett legyünk egyediek és büszkék arra, amilyenek vagyunk. Ez a dal fontos, modern kori negatív jelenségekre akarja felhívni a figyelmet. Szó van benne a fiatalokról, akik – tisztelet a kivételnek – virtuális világban élnek, és arról, hogy sokszor idő előtt, külsőségek alapján ítélkezünk. Pedig olyan fontos, hogy lásd meg a másikat, hiszen nem tudod mi van a másik mögött. Mert ezek a problémák kihatnak egész életünkre, a boldogságunkra. Ha csak egy ember is elgondolkozik az üzeneten, akkor már megérte!

A Rejtett szépséghez már elkészült a klip is, amiben Csézy arcába tűt szúrnak, majd teljesen bepólyázott fejjel látható.

Csézy
A klipben az énekesnőt is plasztikázzák (Fotó: saját/Csézy)

Természetesen valójában nem szúrnak az arcomba tűt, nem dúsítják fel a számat és a szemöldökömet. Sosem feküdnék kés alá és nem botoxoltatnék. Az öregedés és a ráncok is az életünk részei, én ezt maximálisan elfogadom. Viszont azt fontos hangsúlyoznom, hogy senkit nem ítélek el azért, ha a józan ész határain belül igyekszik megőrizni a fiatalságát” – vélekedett Csézy.

Az énekesnő új dala nemsokára látható a legnagyobb videómegosztó oldalon. 





 





Ezeket olvastad már?
Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry  és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás