„Valami nem stimmel az arcán…" – kínos helyzetbe került Rácz Jenő





Rácz Jenő fotója miatt valóságos háború tört ki a kommentelők között. A kérdés csak az: megszerkesztette a képet vagy sem?



Megosztás
Szerző: Natasha
Létrehozva: 2023.08.18.
Rácz JEnő kínos Photoshop fotó

Rácz Jenő most foghatja a fejét, ugyanis igencsak kínos szituációba keveredett. A sztárséf egy fotót osztott meg magáról az Instagram-oldalán, azonban feltűnően vékony lett az arca egy ponton. Nem csoda, hogy a kommentelők többsége azonnal photoshopot kiáltott, mondván: ilyen arcformája senkinek sincs.

Rácz Jenő kínos szituációba keveredett (Fotó: RTL)

Tény és való, hogy érdekes forma húzódik meg a szóban forgó felvételen, erről pedig minden kommentelőnek megvan a saját véleménye. A Redditen például valóságos háború robbant ki, hogy eldöntsék, mi az igazság, de láthatóan nem jutottak egyről a kettőre.

Szétretusálják magukat, a való életben meg nem ismered fel őket. Kemény testképzavara lehet az ilyeneknek. De ezt eddig nem csak a nők csinálták?

– kérdezte valaki, a következő kommentelő viszont humorosabbra vette a hangot. 

„Valami nagyon nem stimmel az arcán. Sok lett a filter Jenő testvérünkön” – írta.

„Szerintem ez valami filter, ami egy picit megzavarodott, amikor a háttérben a férfi ingje fölé ért. Nem hinném, hogy kézzel szerkesztgeti Réka vagy Jenő” – kelt a séf védelmére egy jószívű hozzászóló, azonban az igazságot csak Jenő tudhatja…

Többször is kihúzta a gyufát

Szerkesztett fotó ide vagy oda, Jenő nem először húzta ki a gyufát a netezőknél. Legutóbb például azzal borzolta a kedélyeket, hogy állítólag nem kötötte be magát, mikor a kabriójával száguldott az autópályán. 

„Jól látom, hogy Jenő sem használja a biztonsági övet, ráadásul kabrióban? Én elhiszem, hogy a világ legjobb sofőre, és Vettel, Alonso, Hamilton és Verstappen is hozzá jár tanácsért, de nem mindenki profi sofőr. A baj bármikor megtörténik” – véleményezte valaki, aki hozzátette, ismert emberként ezzel nagyon rossz példát mutat a követőinek, s akár szeretett kislányuknak is.

Fotó: Instagram

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás