Emlékszel még a Magnum legendás bajszú színészére? Meglepődsz, ha meglátod, hogy néz ki manapság!

Ki ne emlékezne Tom Selleckre?



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.08.06.
Magnum Tom Selleck színész

Ha azt mondjuk, Tom Selleck, mindenki azonnal rávágja: Magnum, hawaii mintás ingek, tűzpiros Ferrari, no meg persze a felejthetetlen bajusz. Kétségtelen, hogy a színész figurája egybeforrt az eredetileg 1980 és 1988 közt futott sorozat címszereplőjével, de az is tagadhatatlan, hogy a széria fináléja óta sok víz lefolyt a Dunán.

Magnum, Tom Selleck, 1980, fotó: AFP(Photo by © CBS /Universal Television / Collection Christophel / Collection ChristopheL via AFP)
Tom Selleck a Magnumban, 1980-ban Fotó: Collection ChristopheL via AFP

De vajon mivel foglalkozik manapság Tom Selleck? Láthatjuk valahol? És megvan még a bajusza? Nos, akit ez utóbbi kérdés izgat a legjobban, annak van egy jó hírünk: ugyan a sorozatsztár sokat változott, főleg a homloka lett magasabb és a haja kevesebb, de az ikonikus arcszőrzetről azóta sem mondott le, sőt! Igaz, manapság inkább nagypapás, mintsem macsós a megjelenése, de hát nem véletlenül: mégiscsak január végén töltötte be a 78-at.

Tom Selleck, 2017, NorthFoto 33317457
Tom Selleck egy 2017-es fotón  Fotó: Steven Bergman / Northfoto

Selleck egyébként a Magnumot követően is aktív maradt, számos sorozatban és tévéfilmben tűnt fel, még a Jóbarátoknak is visszatérő szereplője volt – 10 epizódban alakította dr. Richard Burke-öt, 2010 óta pedig a Blue Bloods (magyarul Zsaruvér) című rendőrös széria egyik főszereplője.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás