Ilyen nincs: Marics Peti után újabb magyar énekest ért súlyos baleset a színpadon





A fiatal énekest a koncert utolsó pillanataiban érte a baleset.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.08.28.
koncert Marics Peti Strand Fesztivál follow the flow

Szakács Gergő nevét sokan ismerik, hiszen az egyik legnépszerűbb hazai formáció, a Follow the Flow énekese. Az előadó most az Insta-sztoriban árulta el: súlyos beleste érte a Strand Fesztiválon adott koncertjük végén.

koncert, concert,
A fiatal énekesnek egy darabig el kell viselnie a gipszet Képünk illusztráció (Fotó: Vishnu R Nair/Pexels)

A korlátozott ideig elérhető bejegyzésből kiderül, hogy Gergő ugrás közben eltörte a bokáját, a megosztott videóban az látható, ahogy begipszelt lábbal az autójához biceg.

„A Strand Fesztiválon a koncert utolsó másodperceiben, ugrás közben sikerült eltörnöm a jobb bokám. Néhány hét és újra két lábbal ugrálunk majd együtt, addig pedig ülve igyekszem feledhetetlenné tenni a színpadon töltött estéket”

– írta az énekes a videóhoz. 

Kísértetiesen hasonló baleset történt Gergő kollégájával, Marics Petivel. Ahogy azt megírtuk, a ValMar duó tagjának a június végi, a Budapest Parkban tartott koncerten egy rossz mozdulatnál kifordult a bokája. Maricson azonnal lehetett látni, hogy nagy fájdalmai vannak és nem is nagyon tud lábra állni, de a koncertet nem szakította félbe. Később kiderült, bokatörést szenvedett, így több koncertet is először gipszben, majd bokamerevítőben csinált végig.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás