Már a sztárok is aggódnak, napjaink vannak csak hátra!





Nyakunkon az iskolakezdés, a sztárszülők közül van, aki már visszaszámol, más legszívesebben megállítaná az időt.



Megosztás
Szerző: DrCell
Létrehozva: 2023.08.21.
Köllő Babett Szögeczki Ági Hódi Pamela iskola Király Viktor

A legtöbben csak kapkodják a fejüket és nem értik, hogyan érhetett véget ilyen gyorsan a nyár. A sztárvilágban főként azok a szülők érzik ezt át, akiknek a gyermeke most kezdi a bölcsődét, az óvodát, vagy hamarosan iskolatáskával a hátán indul a tanterem felé. Erről megoszlanak a vélemények, van, aki vágja a centit és tűkön ülve várja, hogy három hónap után újra megszólaljon az iskolacsengő, más párás szemmel próbál hozzászokni a gondolathoz, hogy az ő szeme fénye 2 héten belül nem vele, hanem a nevelési intézmény falai között tölti majd a hétköznapokat.

Szögeczki Ági dilemmázik

Ágica egyedülálló édesanyaként neveli a kisfiát, emiatt nagyon erős kötelék alakul ki köztük, viszont az anyukának sokkal nehezebb dolga van. A nagyszülők messze élnek, nem számíthat a segítségükre és a munkákra is magával viszi Patrickot, így kettős érzés van benne ezzel kapcsolatban. 

Nekem megoszlik a véleményem az iskolakezdésről. Egyrészt a reggeli kelés nagyon nehéz a számunkra és imádok a gyerekemmel lenni és közös programokon részt venni, másrészt viszont valahol már nagyon várom, hogy becsöngessenek…

– mondta nevetve Ágica, aki kihasználja az utolsó két hetet és a kisfiával hamarosan beiktatnak egy külföldi kiruccanást. Az ezzel kapcsolatos érzéseiről bővebben a legutóbbi bejegyzésében foglalkozott, amely ITT tekinthető meg.

Ágica vegyes érzésekkel tekint az iskolakezdésre
Fotó: TV2

Hódi Pamela kimerült

Az influenszer él-hal a gyermekeiért, akik figyelemmel kísérik a mindennapjait, tudják, hogy időt és energiát nem sajnálva mindent megtesz a boldogságukért. Sőt, ahogyan azt a napokban megtudhattuk, nem csak a saját gyermekeiért. A csinos anyuka a közösségi oldalán árulta el, hogy mennyire kimerítették az elmúlt napok, amikor 3-4 lurkóra is vigyázott mindamellett, hogy a napi feladatait is maradéktalanul elvégezte és a háztartás vezetését sem hanyagolta el. Az Instagram-sztorijából egyértelműen kiderült, Pamela már nagyon várja a szeptember elsejét, ugyanakkor a mottója az, hogy a gyereknek legyen jó.

Hódi Pamela kimerült, mivel nem kíméli magát, mindent megtesz a gyermekei boldogságáért
Fotó: Bors

Király Viktor felesége aggódik

Virág Anita és Király Viktor kisfia idén szeptemberben kezdi az óvodát. A szülők számára lelkileg mindig megterhelő a beszoktatás folyamata, főleg, ha nagyon szoros kötelék húzódik a kicsi és köztük. 

A napokban Anita az egyik követője érdeklődésére elárulta, aggodalommal tölti el a gondolat, hogy nemsokára eljön az első reggel, amikor ott kell hagynia Kolent az oviban.

Anita igyekszik lélekben felkészülni arra, hogy kisfia hamarosan óvodába megy
Fotó: Origo

Köllő Babett nem tud betelni vele

A Sztárban sztár extravagáns zsűritagja legszívesebben megállítaná az időt, hogy minél többet lehessen 13 éves lányával, Millával

Minden pillanatot imádok, amit vele tölthetek! Júniusban volt másfél hetünk, júliusban végig táborozott, de augusztusban csak az enyém! A férjem, András mindig azon nevet, hogy a nyaraláson is egymás árnyékai vagyunk, gyakorlatilag mindent együtt csinálunk és összetapadva megyünk. Úgyhogy én még bírnám, köszönöm szépen!

– mondta vidáman Babett, aki Ágicához hasonlóan minden szabad percét megosztja a gyermekével.

@markmediahu Megható vallomás:Köllő Babett és kislánya valósággal rajonganak egymásért #köllőbabett #tv2 #tv2play #vigyázatgyerekkelvagyok #foryou ♬ eredeti hang - MARK & MEDIA

 





 





Ezeket olvastad már?
Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

„20 éves, párductestű fruska!” – az 50 éves Ullmann Mónika falatnyi bikiniben villantotta meg tökéletes testét

„20 éves, párductestű fruska!” – az 50 éves Ullmann Mónika falatnyi bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Marics Peti és Binhky reagált a megcsalási botrányra

Marics Peti és Binhky reagált a megcsalási botrányra

„Ha komolyan gondolta, ez tragédia” – Csonka András szemtanúja volt a Szabadság hídon történt öngyilkossági kísérletnek

„Ha komolyan gondolta, ez tragédia” – Csonka András szemtanúja volt a Szabadság hídon történt öngyilkossági kísérletnek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás