„Ma van a betegségem utáni újjászületésem!” – A Fresh énekesnője két éve győzött a rákkal szemben





Az énekesnőt határtalan boldogság járja át, napra pontosan két éve, hogy 2021. augusztus 11-én felülkerekedett a rákkal szemben.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2023.08.11.
Villányi Andrea rák fresh andi mellrák évforduló

Ma pontosan két évvel ezelőtt vette a kezébe Fresh Andi azt a papírt, aminek az olvasása közben ömleni kezdtek a könnyei. Az énekesnő egy orvosi dokumentumot tartott a kezében, amin ez állt: gyógyult. Ez az egyetlen szó új értelmet adott az életének, átértékeltette vele a múltját és eszébe juttatta azt is, hogy milyen törékeny az emberi szervezet egyensúlya. Kevés is elég ahhoz, hogy felboruljon. 

Villányi Andrea két éve győzte le a rákot (Fotó: FEM3)

Mellbevágó diagnózis: rosszindulatú mellrák 

Andi egy januári reggelen csomót talált a mellében, és mivel egész életében egészségtudatos volt, azonnal orvoshoz fordult. A diagnózisra azonban nem volt, nem is lehetett felkészülve: 2020 januárjában rosszindulatú mellrákot diagnosztizáltak nála. Az orvosok bár bíztatták, nem sok esélyt láttak a gyógyulásra... Ám Andi úgy döntött, hogy nem hagyja magát és felveszi a harcot a betegséggel szemben. Igaz, közben rettegett, hiszen 39 évesen tele volt tervekkel, álmokkal, vágyakkal, célokkal. 

„Ez biztosan egy hormonálisan kialakult csomó”

„Tudod, mire gondoltam? Őszinte leszek. Akkor arra gondoltam, hogy 39 éves leszek, nem szültem, és ez biztosan amiatt egy hormonálisan kialakult csomó, ami összefüggésben van azzal, hogy ugye nem szültem saját gyereket, és majd azt mondják, hogy kell egy műtét és jó napot kívánok. Én ennél tovább nem mentem!” mesélte az egyik első, a témában adott interjújában. 

A kemoterápia ismert következményeként kihullott a haja, amitől teljesen eltűnt minden önbizalma. Szerencséjére a férje szüntelenül tartotta és a mai napig tartja benne a lelket. A kezelések végül hatásosnak bizonyultak, 2021. augusztus 11-én megérkezett az énekesnő életének eddigi legjobb híre: a rák eltűnt a szervezetéből.

Újra felszabadultan éli napjait

Andi ma már újra boldog nő. Boldog, de másképpen az, mint két évvel ezelőtt. Hiszen soha többé nem lesz olyan az élete, mint amilyen a betegsége előtt volt. A félelem, a küzdelem, és végül a győzelem más emberré tette. Az „új Andival” egyébként tökéletesen elégedett az énekesnő, aki azt mondja, hogy hálás a sorsnak azért, hogy tanulhatott ebből az „utazásból”. 

Andit a születésnapján kereste meg a Ripost. A Fresh sztárja pedig így nyilatkozott:

Ma van a betegségem utáni újjászületésem második születésnapja. Elmondhatatlanul boldog vagyok! Egy hosszú út van mögöttem, aminek minden lépéséért és az elém gördülő akadályokért is hálás vagyok. Ezek nélkül nem lehetnék az az elégedett ember, aki ma vagyok.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás