„Fontos, hogy egyfajta üzenetet adjunk az embereknek”: kis Grófo tanítani kívánja a magyarokat új muzsikájával





Új klippel jelentkezett Kis Grófo. Az énekes és testvére, Grófo-Kozák István a Mokka vendége volt: a beszélgetés során elmondták, hogy ezzel a projekttel egy olyan ötletet valósítottak most meg, amely az egész család számára fontos üzenettel bír.



Megosztás
Szerző: H.A.
Létrehozva: 2023.08.23.
Módosítva: 2023.08.23.
család interjú Mokka Kis Grófo klip

Új klippel jelentkezett Kis Grófo, mely fontos üzenettel bír: az összetartozásról szól. Talán éppen emiatt, a munka egy nagy családi vállalkozás lett: az énekes családja is tiszteletét tette a klipben, és csak családtagok énekeltek a dalban. Kis Grófo a testvérével a Mokka interjújában arról mesélt, miként jutottak arra az elhatározásra, hogy éppen ebben a témában szeretnének klipet alkotni.

Kis Grófo. Fotó: TV2/Mokka

Nagyon fontosnak tartom a mai világban, én azt gondolom, hogy egyfajta üzenetet adjunk az embereknek, hogy össze kell tartani, és a nagy Grófo család, a Kozák família azt gondolom, hogy erről is híres, hogy mi egy összetartó család vagyunk

– árulta el az énekes. Öccse, Grófo-Kozák István hozzátette, hogy nagy öröm volt számára ez a közös szereplés, hiszen korábban erre még nem volt példa. Elmondása szerint egyébként mindig jó testvérek voltak, és azok is maradtak, mind a mai napig.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás