Fokozódik a dráma: reagált az őt ért vádakra az énekesnő





A napokban villámcsapásszerűen érkezett a hír, hogy három volt táncosa is szexuális zaklatás és testmegszégyenítés miatt indít feljelentést Lizzo ellen. Az énekesnő nemrégiben adott választ az őt ért vádakra.



Megosztás
Szerző: H.A.
Létrehozva: 2023.08.04.
Lizzo grammy vád zaklatás diszkrimináció

Lizzo, születési nevén Melissa Viviane Jefferson, Grammy-díjas énekes, aki munkássága során a dalaiban és az életvitelében is önmagunk elfogadását és szeretetét hirdette. Annál nagyobb volt a meglepetés, amikor nemrégiben három korábbi táncosa feljelentette, arra hivatkozva, hogy az énekesnő megszégyenítette őket a testük miatt, és a szexuális zaklatás vádja is felmerült.

Az énekesnő nemrégiben adott választ az ellene felhozott panasztételre.

Nem azért vagyok itt, hogy áldozatként állítsam be magam, de az is biztos, hogy nem vagyok az a »rosszfiú«, akinek az elmúlt napokban az emberek és a média beállított

– jelentette ki az énekesnő. Hozzátette, hogy többnyire nem szokott foglalkozni a róla terjengő hamis vádakkal, ám ezek a mostaniak túl felháborítóak ahhoz, hogy szó nélkül elmenjen mellettük.

A három egykori alkalmazott, Arianna Davis, Crystal Williams és Noelle Rodriguez egyébként a megszégyenítés mellett vallási és faji megkülönböztetéssel, diszkriminációval és zaklatással is vádolja Lizzót. Bejelentésük hatására több alkalmazott is szót emelt, valamint mások is melléjük álltak: Sophia Nahli Allison rendezőnő, aki korábban egy dokumentumfilmet tervezett forgatni Lizzóról, a történtek után elállt ettől a projektől, és „nárcisztikus diktátornak” titulálta a sztárt.

A Mirror értesülései szerint az üggyel kapcsolatban Lizzo ügyvédei csupán annyit nyilatkoztak, hogy ügyfelük remélhetőleg hamarosan tisztázni tudja majd a nevét az ellene felhozott vádak alól.

 





 





Ezeket olvastad már?
Hatalmasat nőtt Szabó Zsófi kisfia, Mendel már igazi nagyfiú

Hatalmasat nőtt Szabó Zsófi kisfia, Mendel már igazi nagyfiú

Krausz Gábor és Mikes Anna szerelmes fotóval búcsúznak

Krausz Gábor és Mikes Anna szerelmes fotóval búcsúznak

Közleményt adtak ki a rákbeteg Károly királyról - friss fotóval

Közleményt adtak ki a rákbeteg Károly királyról - friss fotóval

Szakács Gergő szerint elhunyt nagymamája velük van

Szakács Gergő szerint elhunyt nagymamája velük van

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás