Cuki családi évődés! Gömöri András Máté vallomása: „Mindig számíthatok a fiaimra!”





Apa-fia kapcsolat alakult ki Gömöri András Máté és Polyák Lilla tini fiai között. A fiatal színész nyilvánosságra hozta a srácok heccelését.



Megosztás
Szerző: Prac Lee
Létrehozva: 2023.08.13.
Módosítva: 2023.08.13.
Polyák Lilla operettsztár Gömöri András Máté

Gömöri András Máté és Polyák Lilla immár hét éve alkot egy párt, öt éve pedig össze is házasodtak. A köztük lévő szignifikáns korkülönbség miatt − Lilla 16 évvel idősebb − sokan nem jósoltak nekik nagy jövőt, ők azonban rácáfoltak az előítéletekre. Kapcsolatuk eddig minden próbát kiállt, Máté pedig saját fiaiként tekint Lilla előző házasságából született tinédzser gyermekeire.

Megtrollkodták a tini fiúk

A testépítésben is remeklő operettsztár, Máté a közösségi oldalán kért segítséget követőitől:
Van nekem digitális grafikus ismerősöm? Egy feliratot és egy egyszerű figurát kellene gyors határidővel megalkotni” – tette fel a kérdést egy olyan funkcióval, ami által a bejegyzésre kattintva bárki könnyen válaszolhat neki. Így tett Lilla két fia, a 19 éves Zsombor és 17 éves Bulcsú is, akik megtrollkodták a kérdést – azaz vicces-élcelődő, s egyben egyáltalán nem hasznos választ adtak. Angolul mindketten arról írtak, hogy felnőttfilmes tartalmak animálásában képben vannak, így szívesen vállalkoznának a feladatra.

Fotó: Facebook / Gömöri András Máté
Fotó: Facebook / Gömöri András Máté

Mindig számíthatok a fiaimra”

Bár üzenetüket eredetileg csak Máté láthatta, ő nyilvánosságra hozta a levelekről készült képernyőfotót, ahová saját kommentárt is biggyesztett: „Mindig számíthatok a mostohafiamra! És a másik fiamra is!

Nem ez az első eset, hogy fiaiként hivatkozik Polyák Lilla és Homonnay Zsolt gyermekeire. Máté régóta foglalkozik profi szinten erőemeléssel, amivel megfertőzte a családot is. Nemrég meg is osztott egy videót egyikükről egy versenyen, ahol úgy fogalmazott: 
Nem tudtam volna büszkébb lenni rád az első IPF Powerlifter versenyeden, fiam.

Az eddigi idilli családi élet most felborulni látszik: Máté Amerikában próbál szerencsét, ami a szeretteinek kétlaki életmódot jelent majd.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás