Tökéletesre sikerült Palvin Barbi magyarországi esküvője





A világhírű modell hazánkban mondta ki a boldogító igent. A ceremónián jelen volt az egész családja, és a párja, Dylan amerikai famíliája is.



Megosztás
Szerző: Zs,
Létrehozva: 2023.07.16.
Palvin Barbara titokban esküvő édesapa

A Bors írt elsőként arról, hogy Palvin Barbara divatmodell szombaton a legnagyobb titokban férjhez ment. A hírek szerint a ceremóniára Magyarországra utazott az újdonsült férj, Dylan Sprouse színész családja, illetve jelen volt Palvin Barbi szűk rokonsága is. A családok már napok óta a helyszínen tartózkodnak, ami egyébként a Palvin család érdekeltségi körébe tartozik. 

Zárt körű esküvő 

Palvin Barbara és a színész kedvese New Yorkban élnek, a hétköznapjaikat a forgatások és kötelező partik teszik ki, állandóan emberek veszik körül őket, így nem csoda, hogy eldöntötték: amikor összekötik az életüket, a szeretteiken kívül senki mást nem akarnak látni. Így esett a választás a magyarországi családi birtokra, mint tökéletes helyszínre. Barbi korábban egyébként azt nyilatkozta, hogy esélye sem lenne Amerikában férjhez menni, mert a szülei azt biztosan nem engedélyeznék. 

Izgatottak voltak  

„Kizárt dolog, hogy ne Magyarországon legyen az esküvő, a szüleim megölnének” – nyilatkozta viccesen a világhírű modell nemrégiben a V Magazinnak adott egyik interjújában, ahol arra is kitért, hogy melyikük izgul jobban az esküvő miatt. Dylan vagy ő? 

Egyértelműen Dylan, aki nagyon fél a menyasszonytánctól, mert nem tartja magát a parkett ördögének

 – válaszolta a magazin kérdésére Palvin Barbara. 

Hogy Dylan végül hogy nyomta, arról még nincsenek információk, de biztosak lehetünk benne, hogy hamarosan megérkeznek az első hivatalos fotók a menyegzőről és az azt követő buliról is, ha máshol nem, Barbi hivatalos közösségi oldalain. Addig is itt egy egyelőre exkluzív fotó a menyasszonyról, ahogy épp a leendő férjéhez siet. A képet a Bors egyik szemfüles olvasójának köszönhetjük. 

Az utolsó fotó Palvin Barbiról hajadonként – Fotó: Olvasói riporter

 





 





Ezeket olvastad már?
Angelina Jolie tovább háborúzik Brad Pittel

Angelina Jolie tovább háborúzik Brad Pittel

Meglepő dolgot árult el Kulka Jánosról az Országos Mentőszolgálat

Meglepő dolgot árult el Kulka Jánosról az Országos Mentőszolgálat

Miklósa Erika a házasságáról vallott, a Fradi is szóba került

Miklósa Erika a házasságáról vallott, a Fradi is szóba került

„Gyönyörű szép a kisfiad, rád hasonlít” – Puskás-Dallos Bogi friss anya-fia fotót posztolt

„Gyönyörű szép a kisfiad, rád hasonlít” – Puskás-Dallos Bogi friss anya-fia fotót posztolt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás