Szétnyílt hasfallal tér vissza az edzéshez Antal Timi





Az énekesnő elhatározta, meghálálja testének, hogy két egészséges gyermeknek adott életet. Így Timi nekiáll az edzésnek óvatosan, odafigyelve magára és a picire is.



Megosztás
Szerző: Cs.G.
Létrehozva: 2023.07.15.
Módosítva: 2023.07.15.
Antal Timi gyermek edzés

Hat hete született meg Antal Timi második gyermeke, a picinek természetesen még nagy szüksége van édesanyjára. Az énekesnő ezért úgy gondolta, hogy otthonában kezd bele a testmozgásba. Timi ezért a követőihez fordult segítségért, hogy terhesség után kinek, milyen edzésforma használt vagy melyik szakembert tudnák ajánlani ebben a témában.

A várandósság alatt megfogadtam magamnak, hogy meghálálom a testemnek azt a csodálatos munkát, amit végzett. Kihordott 2 egészséges gyönyörű gyermeket. Igen, megsínylette, de mondanom sem kell, ez a legkevesebb… Viszont, amint tehetem, szeretnék elkezdeni picit foglalkozni a testem állapotával és nem tagadom, kinézetével. Szeretnék végre újra nem terhesnek kinézni. Ez viszont szétnyílt hasfallal elég nehéz lesz, úgyhogy nagy út áll előttem, de nagyon várom, hogy elinduljak rajta. Ha tudtok ajánlani edzésformát vagy akár szakembert, nagyon megköszönöm!

– írta az énekesnő közösségi oldalán.

A legtöbb kommentelő olyan programot ajánlott, ami a terhesség után ajánlott. Volt, aki saját tapasztalatait is leírta az énekesnőnek.

„Nekem rengeteget segített azzal, hogy vele csináltam a HasReForma progamját, így rendbe jött a gerincem és elmúlt a fájdalmam és tudok futni a gyerekeim után , úgy hogy 20 percet tudtam tornára szánni és sajnos nem vagyok sportoló, de rettenet hatásos volt, de van Testreforma klubja is, ahol sok sok torna, lelkitámogatás, stb. megtalálható. Ő benne megbízok. Szívből jövő ajánlás" – írta segítségként valaki Timinek, aki mindenkinek megköszönte a segítséget.

Nehezen viselte az első terhessége utáni időszakot

A sztáranyuka korábban mesélt arról, hogy a császármetszés utáni gyógyulási időszak nagyon megviselte.

„Azt gondoltam, hogy én egy nagyon tökös, nagyon kitartó személyiség vagyok, de a felépülési szakaszban döbbentem rá, hogy én valójában mennyire nem bírom a fájdalmat. Ott én annyit nyavalyogtam... Konkrétan az életemért küzdöttem! Fizikailag azt éreztem, hogy nem bírom” – mondta korábban a Life TV-ben.


 





 





Ezeket olvastad már?
Kitálalt a műsorvezető: az eljegyzésük előtt megcsalta a vőlegénye

Kitálalt a műsorvezető: az eljegyzésük előtt megcsalta a vőlegénye

Danny Blue már egy nénit is megmentett a csalóktól

Danny Blue már egy nénit is megmentett a csalóktól

Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Szandi elárulta évtizedek óta tartó házassága titkát: Sosem hinnéd, mi az

Szandi elárulta évtizedek óta tartó házassága titkát: Sosem hinnéd, mi az

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás