Őszintén kimondta Tatár Csilla, mit gondol a gyerekeiket mutogató sztárokról





Megosztó kérdés, hogy mennyit mutassanak a sztárok a magánéletükből a közösségi oldalakon. Tatár Csilla tudatosan döntött, hogy nem mutatja meg a családja mindennapjait.



Megosztás
Szerző: Cs.G.
Létrehozva: 2023.07.05.
Tatár Csilla nyilvánosság gyermek bölcsesség

Nyaralás, családi események vagy a mindennapjaink rengeteg lehetőséget teremtenek arra, hogy képet kattintsunk. Aztán azon kapjuk magunkat, hogy életünk legszebb és legkedvesebb pillanatai a neten landolnak, mert feltöltöttük. Így mostanában – főleg a sztárok körében – komoly kérdés, hogy ki mit osszon meg a saját oldalán. Az ismert emberek és szeretteik is többszörösen ki vannak téve a negatív reakcióknak. Minden szülőnek nehéz meghatároznia, hogy gyermekük életéből mennyit mutasson meg. A napokban hatalmas port kavart L.L. Junior egyik posztja, amikor medencés fotókat osztott meg, ahol a kislányával pancsol. Kritikusai aggódó hangot ütöttek meg és figyelmeztették az énekest. Szerintük nem biztos, hogy jó úton jár ezzel a döntésével, ugyanis veszélynek teszi ki a kisebbik gyermekét.

Tatár Csilla igyekszik a lehető legkevesebbet mutatni a magánéletéből Fotó: Szabolcs László

Nem szívesen oszt meg családi pillanatokat 

Az igen megosztó témában Tatár Csilla is kifejtette a véleményét, aki elmondta, hogy miért nem, vagy csak nagyon minimálisan mutatja meg gyermekeit és családját a közösségi oldalon.

Három éve döntöttem úgy, hogy a gyerekekről nem teszek ki olyan fotót, amin felismerhetőek, nem osztok meg sztorikat, történeteket, legalábbis olyanokat semmiképpen nem, amelyek az ő gyerekkoruk intim pillanatai, felnőtt életüknek pedig az emlékei lesznek. Ez persze soha nem jelentette azt, hogy el akarom őket tüntetni, mintha ők nem lennének. Fontos, hogy a családok ne legyenek láthatatlanok. Egyébként, nem a darkweb volt a legnagyobb visszatartó erő. Gyerekek, akiket látunk sírni, hisztizni, örülni az ajándék utazásnak, »ismerjük” a családjukat, látjuk, hogy élnek, hol élnek, milyen az a „biztonságos« otthon, ami körülveszi őket…

 – kezdte Tatár Csilla, aki azt is kiemelte, hogy szerinte szülőként ezzel a magatartással elvesszük a gyerekünktől azt a lehetőséget, hogy ő alakítson ki egy képet magáról a későbbiekben.

A műsorvezető szerint fontos a szép pillanatokat elkapni, de nem muszáj ki is posztolni
Fotó: Szabolcs László

„Nem arról van szó, hogy vannak a jó (nem posztoló), és a rossz (posztoló) szülők. Nem szándékos ártásról van szó. Csupán nehéz odáig eljutni, hogy belássuk, van, amiben hibáztunk és bár én vagyok az anyja/apja mégis a másiknak volt igaza…” – zárta a gondolatát a műsorvezető, aki már korábban is kritikus volt egy-egy fontosabb témakörben a sztárokkal és a világ dolgaival kapcsolatban. 





 





Ezeket olvastad már?
Falusi Mariann: Pokoli nehéz, de meg kell tanulnom a Györgyi nélküli létezést

Falusi Mariann: Pokoli nehéz, de meg kell tanulnom a Györgyi nélküli létezést

„Imádnivaló combos asszonyka” – Kiszel Tünde intim képe felrobbantotta a netet

„Imádnivaló combos asszonyka” – Kiszel Tünde intim képe felrobbantotta a netet

„Fel kellett volna venni egy melltartót!” – friss fotókon a Házasság első látásra Bogija

„Fel kellett volna venni egy melltartót!” – friss fotókon a Házasság első látásra Bogija

Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás