Még most is a torkomban ver a szívem: amerikai kalandjáról mesélt Gelencsér Timi





Egy hetet töltött Gelencsér Timi szerelmével, Mátyással Chicagóban, igyekeztek mindent megnézni a szelek városában. Jártak szinte minden nevezetességnél, baseballmeccsen is, de van egy hely, aminek emlékétől még mindig a torkában dobog Timi szíve.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2023.07.23.
Módosítva: 2023.07.23.
Gelencsér Timi Amerika romantika

Nagyon sűrű a nyara Gelencsér Timinek, ahogy ő fogalmaz: olyan sűrű, hogy még az Instagramja sem tudja követni. A Balaton Sound után a Beachattack fesztiválra utazott Horvátországba, majd ahogy hazaért, szinte rögtön repült is Amerikába. Most pedig, hogy visszaért Budapestre, már a nővére esküvőjére siet. Persze Timi élvezi, ha zajlik az élet, de annak örül leginkább, hogy párjával, Matyival kettesben tudtak tölteni pár napot Chicagóban.

Gelencsér Timi és párja Mátyás
Amerikai kalandjáról mesélt Gelencsér Timi Fotó: Facebook


Gelencsér Timi elárulta egyik titkát

A Dancing with the Stars korábbi győztese nagyon szereti Amerikát. Így nagyon örült, amikor párja megkérte, tartson vele Chicagóba, ahol ő egy élelmiszeripari kiállításon vett részt.

„Matyi már járt többször a szelek városában, mert ott él a bátyja – mesélte a Borsnak Gelencsér Timi. - Így saját idegenvezetőm volt, amit nagyon élveztem. Elmentünk mindenhová, megnéztünk szinte minden nevezetességet: a Willis Towert, Chicago talán legfőbb látványosságát, a Babnál, voltunk a Millenium és a Lincoln parkban is, meg romantikáztunk a Michigan-tónál. Minden fantasztikus volt, de mondjuk a telt házas baseballmeccs volt az egyik program, ami a legjobban tetszett. Mert még sosem voltam, ráadásul eddig nem értettem a szabályokat, de ott végre mindent megértettem, és így máris nagyon élvezhető volt. A hangulat pedig zseniális volt, már azért megérte.”

A szépségkirálynő azt is elárulta, hogy hatalmas hullámvasút- és vidámparkrajongó, így ez sem maradhatott ki a programból.

Évente egyszer-kétszer szeretek elmenni vidámparkba, egyszerűen odáig vagyok értük. Voltam már Amerikában is, a Universal vidámparkban, az is hatalmas, de ahol most voltunk, a Six Flags kenterbe veri. Óriási, nagyon hosszú és izgalmas hullámvasútjai vannak, olyanok, hogy még most is a torkomban ver a szívem. Mindet kipróbáltuk, meg persze volt céllövölde, Matyi plüsst lőtt nekem, bevallom, nekem ez volt a kedvenc programom! Imádok utazni, de most szeretnék egy picit itthon lenni!

 

Szereti az amerikaiak kedvességét

„Ezt már a korábbi utazásaimkor is megfigyeltem, hogy nagyon kedvesek. A mostani utamról is több ilyen emlékem van. Például elmentem Matyival a kiállításra, és valljuk be, nagyon kilógtam az üzletemberek közt a csillogós pulcsimban. Mégis odajöttek, beszélgettek, megdicsértek, milyen jól nézek ki. Mindig mindenkihez van pár jó szavuk ami olyan jól tud esni. Apróságok, mégis feldobják az ember napját, azt kívánom itthon is legyen ilyen a mentalitás” – áradozott Timi. 
 


 





 





Ezeket olvastad már?
Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás