Laky Zsuzsi rejtett titkairól rántotta le a leplet





Laky Zsuzsi sikeres modell, korábban Magyarország szépségkirálynője volt.



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.07.15.
Laky Zsuzsi bántalmazás titok

Az egykori szépségkirálynő nemrégiben a Palikék Világa by Manna Szóló című rovat vendége volt, ahol többek között arról beszélt, hogy milyen traumákon ment keresztül. Eddig soha senkinek nem beszélt erről az életéről. 

Laky Zsuzsi nagy titokról rántotta le a leplet, elmesélte, hogy 14-15 évesen egy nagy trauma érte első kapcsolatában. Mint mondta, akkor teljesen elvették tőle a nőiességét - a beszélgetést a Bors szúrta ki.

 

Nehezen tudott túllépni rajta

Elég sokat bántott engem fizikailag és egy kicsit sérültem a nőiességemben, és én is bántottam őt, én is beleálltam már ezekbe a helyzetekbe és így is sok idő múlva tudtam tőle megszabadulni. Ez az én csomagom volt, vittem tovább a kapcsolataimba

 – mesélte elcsukló hangon Zsuzsi, aki azt is hozzátette, hogy az emberek többsége azt feltételezi, hogy férje, Dietz Gusztáv bántalmazza őt a négy fal közt, mivel ő ketrecharcos.

"Hálát adok, hogy ő az én férjem és nem tudom elképzelni, hogy ki lenne, ha nem ő"  – válaszolta eloszlatva a kételyeket. Sőt Zsuzsi azt is elmesélte, hogy szerelme sokkal érzelmesebb, mint azt elsőre gondolnák az emberek. Van, hogy verset is ír hozzá, illetve a modell azt érzi, hogy csak férje nyújt neki teljes biztonságot.

A teljes beszélgetést itt tudjátok megnézni:

 









Top hírek







Hírlevél-feliratkozás