Kellemetlen találkozásban volt része Csutinak





Exével futott össze forgatás közben Szabó András Csuti. Az üzletember éppen a TV2 műsorát forgatta, amikor besétált a terminálba volt kedvese.



Megosztás
Szerző: Cs.G.
Létrehozva: 2023.07.22.
Módosítva: 2023.07.22.
Csuti Gina Sztárok a reptéren találkozás

Csuti nagy erőkkel forgatja a Sztárok a reptéren című műsort, a Ferihegyen. A műsorban ismert emberek vállalnak munkát a Liszt Ferenc Nemzetközi Reptéren, így találkoznak az utazóközönséggel is. Az egyik forgatási napon éppen Bódi Sylvi volt a résztvevője a műsornak, de egy nem várt vendég érkezése felkavarta a kedélyeket. Csuti – Szorcsik Viki előtt – Ginával alkotott egy párt.  A fiatal nő jelenleg a szépségkirálynő testvérével: Attilával jár. A pár nagyon boldog együtt. Ez derült ki a közösen publikált képekből. Sylvi nem volt rest odamenni a leendő sógornőjéhez, Ginához és köszönt neki. A két nő önfeledten örült egymásnak.

Gina így kellemetlen helyzetbe hozta egykori szerelmét, Csutit, aki éppen ott forgatott. Gina és Csuti tavaly pár hónap után szakítottak. Arról nincsen információnk, hogy mennyire volt felkavaró ez a találkozás az üzletember számára. A múltat nem lehet kitörölni, de feldolgozni igen, mind a ketten továbbléptek már. Láthatóan Sylvi is nagyon jól kijön testvére szerelmével.

 

Kitálalt az érzéseiről

Tiszavirág-életű volt Csuti és Gina románca, anno. Csuti a szakítás után azt nyilatkozta, hogy szeretné magában rendezni a dolgokat. Gina pedig úgy döntött, hogy kiteregeti a szennyest a Redditen, egy zárt csoportban.

Már rendesen nekem kellemetlen, hogy ő drámázik itt, egy 1-2 hónapos kavarás miatt, mikor ekkor eredetileg (és gyakorlatilag is…) még a forgatás után kapcsolatban voltunk Csutival. Szóval, őszintén szólva max. nekem lehetne kiakadni ezek láttán… De, egyébként vicces látni, hogy mennyire érzi, hogy itt nem csak a bent élőket nem tisztelte…

 – fakadt ki a fiatal nő a kommentben.

Csuti és Edina utáni szerelme, Gina
Gina és Csuti kapcsolata nagyon rövid volt Fotó: Instagram

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás