Curtis mesélt élete egyik legnagyobb pillanatáról: Családi házba költözött szerelmével





Beköltözött élete első családi házába a szerelmével a rapper. Curtis és sportoló kedvese hatalmas telket vásárolt, az udvaron biztosan lesz focikapu.



Megosztás
Szerző: HAÁM
Létrehozva: 2023.07.01.
Módosítva: 2023.07.01.
Curtis Judie ház

Curtis egyik régi vágya vált valóra: a zenész a szerelmével beköltözött élete első kertes családi házába. Erről osztott meg több részletet a Borsnak.

Lesz férfi barlang

Gyerekkorom óta mindig lakótelepen laktam: ez életem első és remélem, utolsó családi háza – jelentette ki a rapper a Bors felkeresésére. 

Ez most tényleg olyan tökéletes, hogy nem is kell ennél több – jegyezte meg Curtis, aki számos zenei sikert ért el eddig a karrierje alatt. Kedvese, Judie pedig profi kosárlabdázóként szintén jó pár serleget, érmet tudhat magáénak. 

Nem akarunk múzeumot a házból, de persze jó ezekre ránézni. A magam részéről építünk majd egy könnyűszerkezetes kis házikót a kertben, itt lesznek kiállítva a platinalemezeim is. Lényegében egy szivarszoba lesz, belépés csak férfiaknak! – viccelődött a rapper, majd hozzátette:

Judie-é pedig cserébe az egész ház. Nem gardróbszekrényünk van, hanem egy egész gardróbszoba, ahol, hogy is mondjam, az én ruháim csekély helyet foglalnak. Bár el kell ismernem, cipőm nekem is elég sok van.

A focikapu kötelező

Curtis kisfiának, Doninak is egy teljes saját birodalma lesz a maglódi házban.

Úgy alakítottuk ki a ház belsejét, hogy mindenkinek meglegyen a maga kis birodalma, így a fiamnak is klassz szobát alakítottunk ki. Pont az előbb beszéltem vele telefonon, olyan aranyos volt, aggódva kérdezte, hogy ugye minden játékát áthoztuk az előző lakásból? Megnyugtattam, hogy igen! Nemsokára találkozom is vele, megyünk focikaput venni. Az elengedhetetlen, hogy legyen a kertben – jelentette ki az elhivatott újpest-drukker, aki bevallotta, kosárpalánk bizony nem lesz a falra szerelve. Judie ugyanis fényes sportkarriert tudhat maga mögött, de a visszavonulása óta nem igazán kosarazik hobbiból sem.

Az 1100 négyzetméteres telken bőven van hely a focikapuknak, egy kültéri jakuzzinak, szaunának és még egy medencének is – tudtuk meg Curtistől.





 





Ezeket olvastad már?
Kókuszvízzel és rizsszemekkel tisztították meg Jákob Zoli lelkét – Video

Kókuszvízzel és rizsszemekkel tisztították meg Jákob Zoli lelkét – Video

"Meg fogsz halni nemsoká" - Életveszélyesen megfenyegették a Házasság első látásra sztárját

"Meg fogsz halni nemsoká" - Életveszélyesen megfenyegették a Házasság első látásra sztárját

Kitálalt a szakértő II. Erzsébet királynő nagy hibájáról

Kitálalt a szakértő II. Erzsébet királynő nagy hibájáról

Gyász: elhunyt a népszerű együttes meghatározó tagja - Videó

Gyász: elhunyt a népszerű együttes meghatározó tagja - Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás