Valóra vált Polgár Árpád álma: legújabb karórája majd’ 200 milliót kóstál





A milliárdos üzletember valósággal rajong az órákért, elképesztő összegért szerezte be a legújabb darabot.



Megosztás
Szerző: DrCell
Létrehozva: 2023.06.02.
Polgár Árpád óra milliók

Polgár Árpád az órák iránti szenvedélyét édesapjától örökölte, akinek szívfacsaró történetét gyermekkorában számtalanszor végighallgatta. Az apuka tulajdonában volt ugyanis egy Doxa karóra, ami örökre a szívéhez nőtt, ám az államosítás idején, amikor lecsukták, elkobozták tőle féltve őrzött kincsét, melyet már sohasem látott viszont. Talán részben ezért van, hogy a sikeres üzletember az évek során a ketyegő szerkezet szakértőjévé és szerelmesévé vált. Ha meglát egy mutatós darabot, mondhatni számára már semmi sem drága.

A Beszéljünk órákról! elnevezésű TikTok-csatorna megálmodója kivesézte Árpád legutóbbi videóját, melyben egy igazán különleges és elképesztően drága órát visel. A szerkezet nemesfémekkel és gyémánttal díszített, az ára pedig megegyezik egy budai villáéval.

Ez most is így van, ennek a listaára: 540 ezer dollár, ami forintra átszámítva 186 millió forintot jelent, valami brutális

 – magyarázta a videó készítője.

Egy budai villa ára

Az óragyűjtőknek hamar feltűnt, hogy legújabb videóiban Polgár Árpád csuklóján új óra van. A nemrég súlyos betegségen átesett milliárdos nem csak gyűjti, de szívesen viseli is kedvenc időmérőit. Ezt szúrta ki a TikTok-sztár.

Ez bizony egy Jacob & Co. Astronomia

 – kezdi a Tiktokker. 

„Azt érdemes tudni erről a modellről, hogy ha megnézitek, a számlapján van egy négyes osztása, gyakorlatilag négy van a számlapon. Van egy háromtengelyes tourbillon, van egy gyémántdarab, ami úgynevezett gyémántvágású gyémánt, ami egy 288 oldalú gömb… Ezenkívül van maga a számlap, ami mutatja az időt. Van benne még egy érdekesség, ahogy körbe-körbe forog, a számlap is folyamatosan mozgásban van, tehát nincs olyan, hogy fejjel lefelé mutatja az időt, ettől lesz mindig leolvasható. A negyedik pedig egy 30 másodperc alatt körbeforduló, magnéziumból készült földgömb. És akiben felmerült a kérdés, hogy ezt az órát mégis hogy kell felhúzni, hát a hátoldalán” – magyarázta a különleges darabról a milliárdos üzletember.

@beszeljunkorakrol Láttátok Polgár Árpád új óráját? Én is, na gyertek nézzük meg együtt közelebbről! #órák #karóra #luxusóra #hírességekórái #polgararpad ♬ eredeti hang - Beszéljünk órákról

 





 





Ezeket olvastad már?
Alulról fotózták a TV2 sztárjának popsiját, már nem is lehetne ennél kerekebb

Alulról fotózták a TV2 sztárjának popsiját, már nem is lehetne ennél kerekebb

Nagyon gömbölyödik: Kulcsár Edinának már hatalmas a pocakja

Nagyon gömbölyödik: Kulcsár Edinának már hatalmas a pocakja

Alig költöztek le vidékre, Istenes Bencének az egész településtől bocsánatot kellett kérnie

Alig költöztek le vidékre, Istenes Bencének az egész településtől bocsánatot kellett kérnie

Meglepő titkokat árult el a Házasság első látásra egyik szereplője

Meglepő titkokat árult el a Házasság első látásra egyik szereplője

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás