„Túl sok volt a hazugság”: őszintén vallott párkapcsolati fájdalmairól MC Hawer





Egy évvel ezelőtt ért véget MC Hawer utolsó kapcsolata. A mulatós sztár annyit csalódott, mára nem tud megbízni a nőkben, ez pedig meglehetősen megnehezíti, hogy újra párra leljen.



Megosztás
Szerző: Mona
Létrehozva: 2023.06.30.
MC Hawer bizalmatlanság féltékenység

Az MC Hawer és a Tekknő rappere egy éve erősíti a szinglik táborát. Bár vallja, hogy az ember társas lény, egyáltalán nem erőlteti, hogy újra szerelembe essen. Nem hosszú a listája, de úgy tűnik, nem is fog bővülni.

Nem tudok bízni a nőkben. Ebben pedig nagy szerepet játszott a legutolsó kapcsolatom.

„Túl sok volt a hazugság. Igaz, ha mélyebbre nézek, tulajdonképpen az összes ilyen volt” – kezdte a Metropolnak.

„Kevés, összesen 7-8 kapcsolatom volt az 58 évem alatt. Egyetlen olyan lány volt az életemben, aki nagyon mély nyomot hagyott bennem, de már ennek is sok éve. Sajnos a szerelmünk végéhez – utólag teljes mértékben tisztában vagyok vele – a korábbi alkoholizmusom vezetett. Ő egy nagyon jó lelkű és szívű ember, akit azért kellett elengednem, hogy boldog tudjon lenni más oldalán. Ahogy utólag láttam, ez így is történt, mert párkapcsolatban él és gyerekei születtek, aminek nagyon örülök” – mondta a mulatós sztár.

MC Hawer
Úgy döntött, inkább az egyedüllétet választja, minthogy újra csalódjon (Fotó: Knap Zoltán)


A féltékenység is minden kapcsolatában jelen volt

Hawer így is jól érzi magát, sosem volt kapcsolatfüggő.

„Bármennyire az ember társaslény, ennyi idősen nehéz alkalmazkodni, kompromisszumokat kötni. Most, hogy egyedül vagyok, néha összeveszek magammal, de gyorsan ki is békülök” – fűzte hozzá nevetve. 

Civil párkapcsolatot sem akarok kialakítani, mert az, aki nem a művészvilágban él, nem tudja ezt az életvitelt elfogadni, és a rajongóink miatt folyamatosan jelen lenne a féltékenység is, ahogy ez eddig is volt.

„Ez jelentősen csökkenti az esélyeimet. Soha nem voltam csajozós típus, nem is fogok a jövőben sem kezdeményezni. Nincs zsánerem, de az biztos, hogy egy fiatal lánynak nem tudom megadni azt, amit egy huszonéves elvár. Talán már a harmincas korosztály sem jöhet szóba. Azonban az is biztos, hogy nagyon sokat kellene küzdenie a bizalmamért, így már az elején kudarcba fulladna, mielőtt egyáltalán létrejönne” – fűzte hozzá.

Egyetlen egyszer tért el az elveitől, az is rosszul végződött.

„Soha nem tekintek vissza, amit egyszer lezártam, onnan nincs visszaút. Egyszer tettem meg, az utolsó kapcsolatomban, és bebizonyosodott, hogy igaz a közmondás: felmelegítve csak a töltött káposzta jó. Megpróbáltuk másodszorra is, de ugyanúgy kudarcba fulladt, mint az első alkalommal” – jelentette ki.

Régen a fiatal lányok jöttek be neki, ma már sem a húszas- sem a harmincas korosztály sem jöhet szóba (Fotó: Matey István)

Na de milyen nő jöhetne szóba nála?

Mivel nincs ideálja, külsőleg nem tudja meghatározni, hogy szőke, barna, vörös hajú, zöld, kék vagy barna szemű lányra figyelne föl. Inkább a belső értékek a fontosak számára, még ha ez manapság egyre elcsépeltebben hangzik is.

Toleráns, kompromisszumképes, ez a két tulajdonság alap. Azt nem mondom, hogy legyen elnéző, mert erre nem is adok okot.

„Ne csak a szexualitás vonzza, hanem a lelki dolgok, a beszélgetések. Legyen értelmes és intelligens, de sok idő és beszélgetés kellene ahhoz, hogy valakit beengedjek a szívembe” – mondta érdeklődésünkre.





 





Ezeket olvastad már?
Wolf Kati újra bevezetné a hétfői adásszüneti napokat

Wolf Kati újra bevezetné a hétfői adásszüneti napokat

Kitálalt szakításáról Trokán Nóra

Kitálalt szakításáról Trokán Nóra

Közölték vele, hogy öt éve van hátra: elhunyt a fiatal TikTok-sztár - Videó

Közölték vele, hogy öt éve van hátra: elhunyt a fiatal TikTok-sztár - Videó

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás