Lezárult a nyomozás MC Hawer 38 milliós tartozásának ügyében





Nincs nő, nincs sírás – akár énekelhetné Sub Bass Monster slágerét MC Hawer is, akinek exével gyűlt meg a baja, miután azzal vádolta meg, hogy 38 millió forinttal tartozik neki. Volt szerelme feljelentést is tett az ügyben.



Megosztás
Szerző: Mona
Létrehozva: 2023.04.21.
Módosítva: 2023.04.21.
MC Hawer lezárult feljelentés

Bár szerelemnek indult másfél évvel ezelőtt MC Hawer és volt kedvesének kapcsolata, annál csúnyábban ért véget. A mulatós sztár és exe az eljegyzésük után a közös életet és az esküvőt tervezgették, mégis szakítottak. Tény, hogy egy nő nehezen viseli, ha „kidobják”, talán pont ez adott okot arra Zsuzsannának, hogy bosszúhadjáratot indítson volt párja ellen. Legalábbis Hawer ezzel tudja indokolni a feljelentést, amiben volt párja 38 millió forintos kölcsönét szerette volna behajtani rajta. Mint a kapcsolatuk, már ez is a múlté, ugyanis a napokban az ügyet a hatóság lezárta, melyet az érintett mesélt el a Borsnak.

Véget ért, ugyanis megjött a határozat, mely szerint az ismeretlen tettes ellen tett feljelentésre nem találtak bizonyítékot, így a nagy értékű csalással elkövetett bűntett miatt indult eljárást lezárták.

 „Még csak odáig sem jutott el a történet, hogy meggyanúsítottak volna. A volt párom küldte el a végzést, tőle értesültem” – mondta a lapnak.

Az ügy lezárásával élete újabb szakasza ért véget. Fotó: Matey István


„Elképesztő dolgokat tett ellenem”
 

Hawer szerint exe mindezt bosszúból tette, azonban nem jöttek be a számításai.

„Több ügyvéd által kerestetett meg, behajtó céget küldött rám az állítólagos 38 millió forintos tartozásomért, ami nem felel meg a valóságnak.” 

Nekem is jól jövedelmező munkám van, megfelelő egzisztenciám, nem érdekem, hogy ilyesmit tegyek. Azt sem tagadom, hogy volt olyan adósságom, amit ő fizetett ki.

„Ezek még az alkoholizmusom időszakából és a Covid idejéről maradtak hátra. Mindig azt hangsúlyozta, hogy nagy a szíve és jó ember, segíteni akar nekem. De egyik sem kölcsön volt, hiszen nem én vettem rá, hanem ő akarta erőszakkal megoldani, hogy teljesen kitisztázzon egy kölcsönös élet reményében, hogy gondtalanul tudjunk együtt élni. Viszont messze nem milliókról van szó” – ismerte el a mulatós sztár, aki miután értesült az ellene tett feljelentésről, megkereste ügyvédjét. Ám azzal nem számolt, hogy a volt férjjel és egy behajtó céggel is meggyűlik a baja.

„Teljesen ki volt kelve magából, minden eszközt kimerített, elképesztő dolgokat tett ellenem.” 

Egy időben a volt férje írogatott nekem, fenyegetőzött, végül az ügyvédem írt hivatalosan neki levelet, ha nem hagyja abba, zaklatásért fogunk feljelentést tenni.

 

„Miután ő leszállt rólam, újabb váratlan pillanatokat okozott nekem.” 

Biztos mindenki el tudja képzelni, milyen ijesztő tud lenni, amikor három szekrény méretű ember jelenik meg, és lelkileg terrorizálnak a semmiért.

„Horribilis pénzbe kerülhetett neki, hiszen egy behajtó cég vagy egy ügyvéd megbízási díja súrolja a félmillió forintot. Ezáltal engem is költségekbe sodort, amikor ügyvédhez fordultam, mert arra is felkészültem, ha kihallgatásra hívna a rendőrség, a biztonságom érdekében velem legyen egy jogi képviselő” – mesélte érdeklődésünkre, majd elárulta, egy percig sem aggódott, tisztában volt vele, hogy nem követett el bűncselekményt vagy csalást, ám az váratlanul érte, hogy egykori kedvese ellene fordult.

 





 





Ezeket olvastad már?
Horváth Gréta: „A megfelelési kényszerem vakvágányra vitt”

Horváth Gréta: „A megfelelési kényszerem vakvágányra vitt”

Suzy várja az igazit és akár a gyermekvállalást sem zárja ki

Suzy várja az igazit és akár a gyermekvállalást sem zárja ki

"Budapesten jól átb*****k" - Tovább durvul Gábor Zsazsa szoborbotránya

"Budapesten jól átb*****k" - Tovább durvul Gábor Zsazsa szoborbotránya

„Amikor kijön a rendelőből, akkor ismét az én feleségem” – Ilyen Hevesi Tamásék házassága

„Amikor kijön a rendelőből, akkor ismét az én feleségem” – Ilyen Hevesi Tamásék házassága

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás