Hoppá, máris bővült Opitz Barbi és párjának családja





A rajongók máris aggódnak, nehogy az énekesnő is Tóth Andi sorsára jusson.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.06.17.
Opitz Barbara kutya szerelem

Hónapok óta nincs béke Opitz Barbi családjában: az énekesnő apja gyűlöli gyermekének párját, a fiatalok pedig inkább kerülik Tamást, ami érthető, hiszen a férfi egyre durvább üzeneteket küld a lányának.

opitz barbi
Fotó: Nagy Zoltán

Bár tavaly karácsonykor még az a hír járta, hogy Barbi párja, Albert szó szerint elrabolta és fogva tartotta a fiatal énekesnőt, ám Barbi azóta mindent megtesz, hogy tisztára mossa szerelme nevét. Kettejük kapcsolatának erejét az is mutatja, hogy csütörtök este együtt jelentek meg a nagyszabású gálán, és úgy tűnt, ennél boldogabbak már nem is lehetnének.

 

Ám ez még nem minden!

Albert az Instagramon arról számolt be, hogy ő és Barbi egészen új területen próbálják ki magukat és tanulják a felelősséget. Történt ugyanis, hogy a szerelmesek egy kutyával lettek gazdagabbak, amit a fiú büszkén meg is mutatott az Instagramon.

A fotóhoz Barbi mindössze annyit kommentelt, hogy "édes babáim", de ez bőven elég ahhoz, hogy rájöjjünk, a fiatalok közösen vállalták a kutytát.

Egy közös négylábú a kezdeti idill után azonban jelenthet gondot is, már ami a netezők véleményét illeti. Sokuknak Tóth Andi és Marics Peti esete jutott eszébe, akik nagy szeretettel nevelgették a Bailey névre hallgató rottweilerüket, ám miután idén tavasszal szakítottak,  a vadóc énekesnő egyedül maradt a kutyával.

Barbi követői mindenesetre remélik, hogy az ő esetében máshogy alakulnak a dolgok, és a családi drámák és viszályok ellenére Barbi boldog lehet kedvesével, és ezt az idilli állapotot a közös kutyus csak erősíteni tudja.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás