Brutális, mire képes a kezével Varga Viktor: versenyre is benevezett





A zenész már gyerekkora óta nagy rajongója a motoroknak, most úgy gondolta, saját építésű járművével nevez egy versenyre.



Megosztás
Szerző: Cs.G.
Létrehozva: 2023.06.26.
Varga Viktor Harley Davids motorozás rendezvény

A hétvégén zajlott a Harley-Davidson Fesztivál Budapesten. Varga Viktor már gyerekkora óta nagy rajongója a kétkerekű csodáknak így nem is meglepő, hogy jelen volt ezen a rendezvényen.

Varga Viktor és a motorja
2-3 évig építette három motorból mire kész lett Fotó: Saját

„Már gyerekként vonzottak ezek a gépek. Édesapám oldalkocsis BMW-jén kezdtem. Leszereltem az oldalkocsit és mentem. Persze tapasztalat híján el is estem a murván, de ez nem tántorított el, sőt még inkább megszerettem a motorozást” – kezdte A Metropolnak az énekes, aki elmesélte, hogy a rendezvény egyik versenyére, a saját építésű motorok kategóriájában indította az általa épített vasat.

2-3 évig hegesztgettem, természetesen egy Harley-Davidsonból, egy Triumphból és egy Suzukiból áll. Megláttam magam előtt, és meg kellett csinálnom. Szerintem kicsit emlékeztet a Mad Max című film poszt- apokaliptikus világában látottakra is. Ezt egy műalkotásnak, és nem egy járműnek szántam. Ezért is neveztem be erre a versenyre, azt viszont nem tudom elérte-e helyezést a munkám. Nem is fontos, csak az egyediség volt számomra a lényeg

 – nevetett Viktor, aki amiatt viszont izgult, hogy miként fogadják majd őt és a műalkotását.

„Meglepődtem, mert mindenki nagyon közvetlen, és kedves volt. Rengetegen érdeklődtek a motorom iránt, kérdeztek, jókat beszélgettünk. Szeretettel fogadtak”.

 

Inspirálni szeretné az embereket

Az énekes nemcsak saját vízióját szerette volna megvalósítani, de ezzel inspirálná az embereket.

„Szerettem volna ezzel is a kreativitásra sarkallni az embereket. Az önkifejezés, az egyéniség nagyszerű érzés és mindenki képes rá” – zárta gondolatait.

Varga Viktor egyedi építésű motorja
Nem szánta a közutakra, műalkotásnak szánta Fotó: Saját

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás