„Nevetséges, hogy összejössz egy ilyen sráccal” – Tóth Andi nevében szidják a színésznőt és Marics Petit





Azt pletykálják, a Tóth Andival való viharos szakítása után, rátalálhatott a szerelem Marics Petire. Egyesek azonban ezt nem nézik jó szemmel...



Megosztás
Szerző: Natasha
Létrehozva: 2023.05.10.
Tóth Andi kovács gyopár barátnő kamu marics peti

Közel két hónapja már, hogy Tóth Andi egy videóban bejelentette: szakítottak Marics Petivel. A miértekről nem beszéltek, az azonban egyértelműen hallatszódott a visszavonult énekesnő szavaiból, hogy nem váltak el békében, újrakezdésről pedig szó sem lehet. Már-már a rajongók nagy része kezdett is belenyugodni, hogy kedvenc sztárpárjuk a múlté, ám a kivételek mindig erősítik a szabályt. Egy-két embernél teljesen kiverte a biztosítékot az a pletyka, melyben azt állítják, hogy a ValMar énekesének új barátnője van - írja a Bors.

Kamu Tóth Andi ostromolja Marics Peti állítólagos barátnőjét Fotó: Szabolcs László

Tóth Andi hasonmása lehet az új barátnő

A szakítást követő hetekben kapott először szárnyra a pletyka, hogy Peti egy barna szépség mellett vigasztalódik, aki nem mellesleg több alkalommal is felbukkant az egyik videóklipjében. Bár sokan biztosra vélték, hogy a szóban forgó modell lehet Andi utódja, most egy új szereplő is feltűnt a történetben. Ő nem más, mint egy 24 éves színésznő, Kovács Gyopár, aki szinte megszólalásig hasonlít az elődjére. Ám nemcsak a szépsége figyelemre méltó, hanem tehetsége is. Többek között a Rising Star című tehetségkutatóban is szerepelt, számos magyar sorozatban játszott, jelenleg pedig a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház tagja.

Ezek alapján elkerülhetetlen volt, hogy Gyopár a csalódott rajongók célkeresztjébe kerüljön. Az Instagram-oldalán egyre több bántó hozzászólás található, melyek szerzői feltehetően azok, akik még mindig Andi és Peti kapcsolatának szurkolnak...

Tóth Andi nevében szidják

A színésznő oldalát böngészve a legdurvább kommentek Andi neve és fotója alatt futnak. Ha valaki csak a hozzászólásokat olvassa, azt is hihetné, hogy valóban az énekesnő írja őket, ám ez nem így van... Feltehetően egy fanatikus rajongó másolta le egy az egyben Andi személyiségét. Arról nem is beszélve, hogy minősíthetetlen stílusban provokálja Gyopárt.

„Remélem tudod, hogy milyen a drágalátos párod, Marics Peti. Mit gondolsz? Másfél hónap után túl van valakin, akibe halálosan szerelmes volt?! Megsúgom: nem! Veled is ugyanazt játssza, lájkolgat minden képet, bókolgat és az ujjai köré csavar, de ne hidd, hogy ennyi idő elteltével te vagy a fejében. De ha neked ez kell, akkor ez kell”  – olvasható a színésznő egyik fotója alatt, de kicsit lejjebb görgetve egy újabb gyöngyszembe botlottunk. 

Annyira gázak vagytok Petivel. Épp, hogy két hónappal a szakítás után összejöttök, aztán veled is ugyanazt a stratégiát játssza. Lájkolja folyamatosan a képeid, hajbókol. Most ti lesztek együtt férj és feleség a klipekben. Igazából nevetséges, hogy összejössz egy olyan sráccal, aki eddig másba volt halálosan szerelmes. Nem gondolod ugye, hogy ilyen gyorsan túl van és teljes szívéből téged szeret?!

 – írta. 

Azt, hogy Gyopár valóban Peti új barátnője lenne, nem tudjuk biztosan, ám az egyértelmű, hogy a ValMar énekesének felkeltette a figyelmét a színésznő, hiszen több fotóját is lájkolta. 

 





 





Ezeket olvastad már?
„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás