Gubik Petra intim vallomása: „Először Veréb Tomi volt a nagy szerelmem, most ő üldöz engem”

Gubik Petra és Veréb Tomi több darabban is üldözte egymást a szerelmével, ami egyelőre nem teljesült be. A fiatal musicalsztárok Nyári Károly családjával csapnak össze a TV2 műsorában.Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2023.05.02.
Módosítva: 2023.05.02.
Gubik Petra Veréb Tamás Ütős Ötös

Meglepő szerelmi szálakra derül fény ma este az Ütős Ötös című TV2-es show-műsorban! Nyári Károly Prima Primissima díjas magyar dzsesszzongorista, énekes és családja csap össze kedd este a műsorban fiatal musicalsztárokkal, köztük Gubik Petrával és Veréb Tomival.

Gubik Petra is szerencsét próbál az Ütős Ötös című műsorban, Veréb Tomi csapatában 
Fotó: Szabolcs László

A Sztárban Sztár! legutóbbi szériájának győztese, Petra a Madách Színház színésznőjeként sokszor szerepel együtt a társulat egyik legnépszerűbb tagjával, Veréb Tamással, aki szépfiús sármja és kisportolt testének hála nagy népszerűségnek örvend a hölgyek között. Petra meglepő kijelentést tesz közös darabjaik kapcsán:

Mi a Tomival üldözzük egymást folyamatosan. Az még sosem történt meg, hogy egy beteljesedett szerelmet megéljünk a színpadon. Először Tomi volt a nagy szerelmem, most ő üldöz engem” – árulja el a műsorban nevetve a másfél éve boldog párkapcsolatban élő Petra. Kijelentése után Tomi veszi át a szót:

Tomi és Petra hiába üldözi egymást a színpadon a szerelmével, az még nem teljesült be Fotó: Csapó Balázs

Gyopival persze mindig összejön a szerelem a színpadon, olyan ez a csapat, amelyben a tagok szinte egy családot alkotnak” – utalt Tomi a műsorban Kovács Gyopárra, aki szintén erősíti a színész vezette csapatot, csak úgy, mint Ember Márk és Hajdú Tibor. Utóbbinak is van hozzáfűzni valója a témához, megjegyzi: ő is csapta már a szelet a színpadon Petrának, de az a románc sem teljesült be!

Hogy hogy tudnak a vetélkedőben együtt dolgozni a fiatalok, s hogy feléjük kerekedik-e Nyári Károly családja, az kiderül ma este az Ütős Ötösben!

Veréb Tamás, Gubik Petra, Ember Márk, Kovács Gyopár és Hajdú Tibor színházbéli romantikus részletekről vall a műsorban Fotó: TV2
 

Top hírekHírlevél-feliratkozás