Szűnni nem akaró fájdalmáról vallott Miló Viki: nem lehet gyereke





A világbajnok bokszoló nem találja a helyét a magánéletben. Háromszor is közel került a családalapításhoz, de mindannyiszor menekülőre fogta.



Megosztás
Szerző: Buster
Létrehozva: 2023.05.19.
Miló Viki család szerelem palik lászló

Miló Viki fél az elköteleződéstől, így amint úgy érzi, hogy szorosabbra fordul a kapcsolata egy férfival, bepánikol, és úgy érzi, szakítania kell. Az idő pedig rohan, így Viki mára már biztos benne, hogy lemondhat az anyaságról. Ez pedig hatalmas szívfájdalma. A világbajnok sportoló most a Palikék Világa by Manna című műsorban beszélt magánéleti sikertelenségének okairól. 

Miló Viki tudja, miért sikertelen a szerelemben – Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna


„Jöttek-mentek a haverok”

„Szerintem azért vagyok borzasztóan magányos, mert a szüleimmel sem volt olyan a kapcsolatom… Összeházasodtak, édesapám rengeteget bulizott. Arra emlékszem gyermekkoromból, hogy a lakásunk átjáróház volt. Jöttek-mentek a haverok, videópartik voltak hétvégén. Fiatalok voltak, éltek, és főként magukkal voltak elfoglalva, és nem voltak érettek arra, hogy szülők legyenek. Sosem éreztem, hogy az a nagyon nagy szeretet van. Jól éltünk, biztonságban voltunk anyagilag, tanult lettem, de sosem volt meg az életemben az érzelmi biztonság.”

Mindig, gyerekként is nagyon magányos voltam

– kezdte a stúdióban Miló Viki, aki szerint édesapjához fűződő viszonya határozta meg későbbi kapcsolatainak alakulását.

Miló Viki könnyek között beszélt gyermektelenségéről – Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna


„Azt érzem, hogy megfulladok...”

„Volt olyan fiú az életemben, aki elém tartotta a gyűrűt, a másik kettővel csak beszéltünk róla, vagy éreztem, hogy már ott járunk, és azonnal ki is dobtam őket. Azt éreztem, hogy megfulladok abban a pillanatban. Sosem voltam és nem is vagyok szerencsés a párkapcsolatokban.”

Édesapám nárcisztikus személyiség, és nyilván én is ehhez a típushoz vonzódok.

„Pont emiatt nem sikerülnek a kapcsolataim. Aki kedves és aranyos, amellett nem kapok levegőt” – vallotta meg a sportoló, majd beszélt gyermektelenségéről.


„Negyvenöt éves vagyok...”

„A családról ugyanakkor nem mondtam le! A gyerekről abban az értelemben már igen, hogy negyvenöt éves vagyok… Hiú ábránd lenne azt gondolni, hogy nekem még lehet gyermekem. Ugyanakkor ha egy elvált férfival hozna össze a sors, akinek gyerekei vannak, hiszem, hogy tudnám őket a sajátomként szeretni. Nyilván ők a párom gyermekei, és belőle vannak, de nekem ugyanolyanok lennének, mint a sajátjaim” – mondta Miló Viki, aki ezen a ponton könnyekben tört ki.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás