RETRO RÁDIÓ

„Nem igaz, amit állítanak” – Felháborító pletyka terjed Cicciolináról





Egy olasz lap kellemetlen helyzetbe hozta Cicciolinát, nem csoda, hogy a pornódíva kiakadt a hír hallatán.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.05.05.
Módosítva: 2023.05.05.
cicciolina lakás hazugság

Az utóbbi években már többször felreppent a hír, miszerint Cicciolina nehéz anyagi helyzete miatt kénytelen eladni az olasz fővárosban található ingatlanait. Azt nemrég maga is elismerte, hogy Budapesten tervezi a jövőjét, ám valamiért erre még nem került sor, a magyar felnőttfilmes ugyanis még mindig Rómában él. Ezért is meglepő az a hír, ami a minap megjelent az olasz sajtóban...

Private View Of 'TV 70: Francesco Vezzoli Guarda La Rai' At Fondazione Prada
Fotó: Jacopo M. Raule
Elképesztő pletyka terjed Cicciolináról

A cikkben azt írják, hogy a csődbe ment pornócsillag végső kétségbeesésében úgy döntött, árverésre bocsátja impozáns, Róma északi részén lévő ingatlanát. A portál részletesen be is mutatja a szóban forgó házat, amely egy nappaliból, két hálószobából, két fürdőszobából és konyhából áll, amihez egy csodálatos, tágas terasz is tartozik, illetve a kertben egy úszómedence. Az is kiderül, hogy a leendő új tulajdonosnak 86 millió forintnak megfelelő összeget kell majd fizetnie a 130 négyzetméteres lakásért, ami nagyjából egy menőbb budai ingatlan ára. Értesüléseiket egy megszólalással is alátámasztották, ami elvileg Cicciolinától származik, gyakorlatilag viszont az egyik olasz újságíró kezének a munkája.

„A járvány miatt két évig nem jutottam bevételhez, miközben kiadásaim pedig voltak, és oda jutottak a tartozásaim, hogy el kell adnom a lakásomat, amit elárverezek” olvasható a cikkben, azonban a Ripostnak a felnőttfilmes sztár már cáfolta ezeket a szavakat. 

Nem igaz, amit ebben a cikkben állítanak! Ki is akadtam a portálra és az újságírónőre is, aki elferdítette a valóságot. Az egyik házamat eladtam, az való igaz, a másikban lakom jelenleg is. Ennyi

– mondta indulatosan a Ripostnak Cicciolina, akit bár még a munkája és az otthona Rómához fűzi, gyakran utazik Budapestre, leginkább azért, hogy meglátogassa imádott nővérét, Valériát.





 





Ezeket olvastad már?
Saját utódját segíti majd győzelemhez a magyar szépségkirálynő

Saját utódját segíti majd győzelemhez a magyar szépségkirálynő

Meghalt a legendás tévésorozat sztárja, rengetegen gyászolják

Meghalt a legendás tévésorozat sztárja, rengetegen gyászolják

Hoppá! Esküvőre készül a legendás magyar színésznő

Hoppá! Esküvőre készül a legendás magyar színésznő

Házasság első látásra: így néznek ki most a szereplők – galéria!

Házasság első látásra: így néznek ki most a szereplők – galéria!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás