Megszólalt Galambos Lajos ügyvédje, ekkor dől el a zenész sorsa





Mindössze egy hetet töltött bevonulása után a baracskai börtönben Galambos Lajos, romló egészségi állapota miatt máris kórházba kellett szállítani. A zenész szerda óta átesett a szükséges orvosi vizsgálatokon, aminek összegzett eredményétől függ Lajcsi további sorsa…



Megosztás
Szerző: Barby
Létrehozva: 2023.05.07.
Galambos Lajos vizsgálat sors börtön kórház

Bár megkezdte Galambos Lajos 3 év 6 hónapos büntetését a baracskai bv-intézetben, szerdán váratlanul mentővel a berettyóújfalui kórházba szállították. A zenész egyre aggasztóbb állapotban van, az sem kizárt, hogy életmentő műtétre van szüksége. Mint kiderült, a napokban elvégzett vizsgálatoknak pénteken elkészült az összegzett eredménye, ami azóta egy lezárt borítékban pihen. 

Megszólalt Galambos Lajos ügyvédje, ekkor dől el a zenész sorsa – Fotó: Markovics Gábor

Megszólalt Galambos Lajos ügyvédje

Korábban a zenész elárulta: gyógyíthatatlan betegsége miatt műtétre vár, ami a börtönbüntetés megkezdése miatt tolódik. Már Baracskára is mentővel vitték, majd szerdán szintén mentővel átszállították a berettyóújfalui börtönkórházba. Bevonulása óta sokat romlott az egészségi állapota, aminek az sem tett jót, hogy ügyvédje szerint alig eszik bent. Mint kiderült, az orvosok elvégeztek minden vizsgálatot a zenészen, amiknek összegzett eredménye el is készült péntek délutánra – írta a Ripost.

Nagyon sok múlik azon, mi van leírva abban a dokumentumban. Pontosabban javítok, minden azon múlik

 – magyarázta a lapnak dr. Csontos Zsolt, Galambos Lajos ügyvédje. – Pénteken elkészült a vizsgálat eredménye, de azt még nem kaptuk meg. Hétvégén nem dolgoznak, így hétfőn derül ki, mi lesz ügyfelem további sorsa. Érthetően nagyon várja már, hogy megtudja, mi a döntés.

Testvére nagyon aggódik érte

Galambos Lajos és szerettei is arra várnak, hogy a börtönorvosok döntsenek a zenész sorsáról. A bizonytalanság mindenkit megvisel, Lajcsi testvére próbálja tartani a lelket a sorsára váró zenészben… 

– Természetesen tisztában vagyok testvérem komoly betegségével, de erről meg kell értsék, nem beszélek – mondta szombaton Galambos István. – Annyit mondhatok el, hogy a betegsége miatt már régebb óta elő volt jegyezve egy műtétre, aminek úgy látszik, most jött el az ideje. A betegség nem válogat, nem vár… Lajos elképesztően nehéz helyzetben van, kit ne viselne meg, hogy rácsok mögött van, távol a szeretteitől, betegen. Próbál erős lenni, már csak miattunk is, hogy minél kevesebbet aggódjunk, de ez nem így megy!





 





Ezeket olvastad már?
"Meg fogsz halni nemsoká" - Életveszélyesen megfenyegették a Házasság első látásra sztárját

"Meg fogsz halni nemsoká" - Életveszélyesen megfenyegették a Házasság első látásra sztárját

Kitálalt a szakértő II. Erzsébet királynő nagy hibájáról

Kitálalt a szakértő II. Erzsébet királynő nagy hibájáról

Gyász: elhunyt a népszerű együttes meghatározó tagja - Videó

Gyász: elhunyt a népszerű együttes meghatározó tagja - Videó

Sarolta hercegnő 9 éves lett, Katalin hercegné ilyen tündéri képet készített róla - fotó

Sarolta hercegnő 9 éves lett, Katalin hercegné ilyen tündéri képet készített róla - fotó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás