Kis Grófo Orbán Viktor ajándékáról: főhelyre kerül az otthonunkban

A zenész sem hitt a szemének, amikor kezébe foghatta a miniszterelnök ajándékát.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.05.19.
Módosítva: 2023.05.19.
születésnap kis grófo Orbán Viktor

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Kis Grófo csütörtökön ünnepelte 30. születésnapját, ebből az alkalomból pedig felköszöntötte őt a miniszterelnök, Orbán Viktor is.

Kis Grófo számára a legnagyobb ajándék Orbán Viktor jókívánsága volt – Fotó: Szabolcs László / Metropol

A Ripost munkatársa péntek délután 2-kor érte el az énekest, ugyanis egészen reggel hétig bulizott családtagjaival és barátaival. A Bulibáró egy csomó ajándékot kapott születésnapjára, azonban a legjobban Orbán Viktor levelének örült, amiben a kormányfő a jókívánságait tolmácsolta felé.

Egyáltalán nem számítottam ekkora tisztességre. Hatalmas megtiszteltetés volt kézhez venni Orbán Viktor üzenetét. Ahogy olvastam a sorait, kisejlett belőlük, hogy kedveli a zenémet és engem is, mint embert, aminek nagyon örülök

– kezdte a Ripostnak Kis Grófo, aki már keresi is a levél helyét otthonában. 

„Még nem találtam ki, hogy hol őrzöm majd az üzenetet, de az egészen biztos, hogy főhelyre kerül az otthonunkban. Azt hiszem, egy vitrinben lesz a legjobb helyen” – tette hozzá.

Büszkén fogom majd megmutatni még az unokáimnak is. Orbán Viktor megkoronázta  a napomat...

– mondta kitörő örömmel az énekes, aki tartott egy rövid beszámolót a születésnapi bulijával kapcsolatban is.

„Hatalmas buli kerekedett a születésnapomon. Szerénynek semmiképpen nem mondanám, hiszen hosszú idő óta most partiztunk először úgy, hogy minden családtagom és az összes barátom ott volt. Az az igazság, hogy nagyjából háromszázan ünnepeltünk. A hangulatról annyit, hogy reggel hétkor indultunk haza...” – mondta nevetve a Ripostnak Kis Grófo, aki hozzátette, hihetetlenül feltöltötte őt a születésnapján tapasztalt rengeteg szeretet.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás