Így jött rá Vilmos, hogy Katalinból egy nap tökéletes királyné válhat

Katalin nem csak bájos külsejével nyerte el Vilmos herceg szívét. Az évek során bizonyította, minden helyzetben támogatja férjét.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.05.02.
Katalin hercegné Vilmos herceg évforduló

Vilmos herceg és Katalin hercegné most ünnepelte tizenkettedik házassági évfordulóját, de a találgatások szerint már 2003 óta egy párt alkotnak. Kapcsolatuk mélypontja az volt, amikor 2007-ben egy rövid időre szakítottak – írja a Marie Claire.

Természetesen Vilmossal randizni egészen más lehetett Katalin számára, mint azt korábban tapasztalhatta. Azzal, hogy hozzáment, vállalta, hogy az egész életét a királyi család elvárásainak megfelelően éli.
„Azt hiszem, Katalin egy kicsit olyan, mint Fülöp , aki a királynőt támogatta” – mondta Penny Junor királyi életrajzíró Katalin szerepét tekintve. Ugyanakkor a hercegné divatikonná vált, sőt megjelenéseikkor általában ő kerül az előtérbe, de mindig vidám és visszafogott személyiségével el is nyeri a nagyközönség  tetszését. Míg Kamillának a mai napig meg kell küzdenie a múlttal és Diana emlékével, Katalin mindig szabálykövető volt, a hagyományokat inkább csak közvetlenségével törte meg, ami még szimpatikusabbá tette rajongói számára.

Katalin édesanyaként is felelősséget vállal gyermekei neveléséért, kiveszi a részét a mindennapi feladatokból, nem pedig dadákra bízza azokat. Ezzel az odaadó viselkedéssel nyerte el Vilmos tetszését is, segítve őt, hogy a nyilvános megjelenések során ő is egyre magabiztosabbá és fesztelenebbé váljon.

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás