Harry herceg nem túl boldog, megérkezett III. Károly király koronázására

Harry herceg felesége, Meghan Markle nem utazott Angliába.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.05.06.
Módosítva: 2023.05.07.
koronázás Károly király Harry

Harry pénteken érkezett Londonba, hogy részt vegyen az édesapja koronázási ceremóniáján.

Sussex hercege a hírek szerint péntek este hagyta el kaliforniai otthonát, hogy részt vegyen a történelmi jelentőségű eseményen, felesége, a Megxitről elhíresült Meghan Markle azonban nem tartott vele. Talán azért, mert nem is látták volna szívesen…

A harmadik sorba száműzték Harry herceget édesapja, III. Károly koronázásán május 6-án a Westminster-apátságban

A The Sun arról számolt be, hogy Harry így Eugénia hercegnő férje, Jack Brooksbank mellett foglal helyet, valamint Alexandra hercegnő mellett, akinek utoljára 10 évvel ezelőtt volt komolyabb köze a brit királyi család mindennapjaihoz.

@hirtv_official

Ott van Harry herceg is, de egyedül érkezett

♬ eredeti hang – HírTV - HírTV

Vilmostól távol figyelheti apja koronázását

Az ültetési sorrend egyébként azon múlt III. Károly koronázásán, hogy ki mennyire veszi ki a részét a munkából, illetve mennyire vallja magát a királyi család tagjának. Úgy tudni, az első sorban Vilmos herceg és felesége, Katalin ülnek, míg Harrynek be kellett érnie egy jóval távolabbi hellyel. Így csak messziről, a testvérétől távol figyelheti, ahogy édesapját 74 évesen királlyá koronázzák – írja a Bors.

A koronázás élőben a Hír TV-n! Háttérsztorik, szakértők – minden a királyi családról! Kapcsolj május 6-án a Hír TV-re, ahol élőben követheted III. Károly koronázását!

Koronázás III. Károly és Kamilla hírtv
Fotó: hírtv

 

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás