Férjhez ment a Jóban Rosszban színésznője





Papp Annamária kimondta a boldogító igent.



Megosztás
Szerző: DrCell
Létrehozva: 2023.05.16.
Papp Annamária férjhez ment esküvő Jóban Rosszban

Valamivel több mint két éve annak, hogy a Jóban Rosszban színésznője boldogan újságolta el a Borsnak: szerelme megkérte a kezét. Papp Annamária sosem felejti el azokat a romantikus pillanatokat, amikor kedvese Valentin-napon féltérdre ereszkedett és feltette neki a nagy kérdést.

Papp Annamária - Jóban Rosszban
A színésznő nem is lehetne ennél boldogabb: férjhez ment
Fotó: Tv2

Elállt a lélegzetem, először nem tudtam megszólalni sem, aztán elcsukló hangon, örömkönnyek között mondtam igent neki. Annyira boldog voltam, hogy legszívesebben azonnal világgá kürtöltem volna, hogy menyasszony vagyok!

 – mesélte két esztendővel ezelőtt a gyönyörű színésznő, aki a napokban örök hűséget fogadott élete szerelmének.

 

Élete legszebb időszakát éli

A hivatalos közösségi oldalán megosztott fotó is erről árulkodik, melyen megmutatta, milyen csoda szép esküvői körmöket varázsoltak neki. A menyegző részleteit még egy rövid ideig homály fedi, ám azt megerősítette lapunknak: valóban kimondták egymásnak a boldogító igent. Annamária ennél boldogabb talán nem is lehetne: férjhez ment kisfia édesapjához, emellett pedig második gyermekét hordja a szíve alatt.

Az örömhírt szintén a Metropollal osztotta meg, s azt is elmesélte, milyen különleges körülmények között tudta meg, hogy kisfiának, Máténak hamarosan kistestvére születik.

Szenteste tudtuk meg, hogy érkezik a kistesó, akkor jelent meg a két csík a terhességi teszten. Előtte 2 tesztünk is negatív eredményt mutatott, akkor este csak brahiból csináltam meg, gondoltam, milyen vicces lenne, ha a Jézuska hozná és valóban így történt!

 – mesélte boldogan nemrégiben a bájos kismama

 

Kisfiút hord a szíve alatt

Mivel a második várandóssága nagyban eltér az elsőtől, azt gondolta, talán kislánya fog születni. Éppen ezért érte olyan nagy meglepetésként, amikor a vizsgálaton kiderült, újabb fiúval bővül a család.

Kisfiának, Máténak hatalmas szerepe van szülei életének alakulásában, hiszen nemcsak az eljegyzési gyűrűt, hanem kisöccse nevét is ő választotta ki

A nevet is Máté választotta. Én Márkot szerettem volna, apa Dávidot mondott, Máté pedig bemondta a Leventét. Nekünk is tetszett, ezért rábólintottunk. A jelentése is nagyon tetszik: létező. Igenis van, és nem szabad takargatni. Ő van és jön

 – magyarázta Annamária, aki már alig várja, hogy a karjában tartsa második gyermekét, aki néhány hónapon belül megérkezik, a színésznő ugyanis már a várandóssága 6. hónapjában jár

 





 





Ezeket olvastad már?
Özönlenek a gratulációk! Gömöri András Máté öröme nem is lehetne nagyobb

Özönlenek a gratulációk! Gömöri András Máté öröme nem is lehetne nagyobb

Eláll a lélegzet: Bikiniben végzi a fekve nyomást a Fehér Lótusz szexi sztárja

Eláll a lélegzet: Bikiniben végzi a fekve nyomást a Fehér Lótusz szexi sztárja

Házasság első látásra: „Gáz!” – kiakadtak a rajongók Peti nyaralós fotója láttán

Házasság első látásra: „Gáz!” – kiakadtak a rajongók Peti nyaralós fotója láttán

„Billents engem fenékbe!” – meglepő dolgot kért Oszvald Marika T. Danny-től

„Billents engem fenékbe!” – meglepő dolgot kért Oszvald Marika T. Danny-től

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás