„Épp ezt akartam elkerülni!” Esküvőjének pechsorozatáról vallott a Jóban Rosszban színésznője





A Jóban Rosszban egykori színésznője nemrégiben, anyák napján jelentette be az örömhírt, hogy második gyermekét hordja a szíve alatt, a napokban pedig férjhez is ment.



Megosztás
Szerző: DrCell
Létrehozva: 2023.05.19.
Jóban Rosszban Papp Annamária esküvő

A nagy nap nem csak amiatt volt emlékezetes Papp Annamária számára, mert kedvesével örök hűséget fogadtak egymásnak, igazi „szeretet-összefogás” jellemezte azt és az előkészületeket is. 

A színésznő a csodaszép csokrának elkészültében is kivette a részét
Fotó: Halmai Gyöngyi

Például a rendhagyó menyegzőre a menyasszonyi napraforgócsokrot egy barátnőjével együtt készítették el, és a templomi helyszínt ők maguk díszítették fel baráti segítséggel, valamint saját és az édesanyja sminkjéért is ő felelt, mielőtt elment volna a barátnőjéhez a fodrászatba, ahol a kontyát gyönyörű kristályokkal díszített hajékszerrel koronázták meg. Ezután azonban olyasmi történt, amire nem számított. 

Kalandos események előzték meg az esküvőt
Fotó: Halmai Gyöngyi

 

„Itt senki nem készül az esküvőre?”

„12:10-re készültünk el, 13:30-ra volt kiírva az esküvő kezdése, gondoltam, gyorsan hazamegyek, átöltözöm, beülünk az autóba, és egy órára ott is vagyunk. De úgy látszik, csak én gondoltam így, amikor hazaértem, Dani még az esküvői autódíszítéssel bíbelődik civil ruhában, odabent pedig édesanyám és Máté édesen játszanak, szintén otthoni ruhában. Kérdeztem is tőlük, hogy: itt senki nem készül az esküvőre? Fél óra múlva ott kell lennünk talpig díszben! Annyira belemerült mindenki a saját tevékenységébe, hogy csak a jöttömre ocsúdtak fel” – mesélte Annamária, aki rögtön öltöztetni kezdte a kisfiát, őt pedig jövendőbeli férje, Dani segítette bele a fehér ruhába.

Mindannyian beültünk az autóba, és kezdtem megnyugodni, de alig mentünk 500 métert, és lerepült az esküvői dekorációs csokor a kocsi elejéről, a szalagot pedig a szélvédőn lobogtatta a szél. Drága sofőrszolgálatos barátom vezetési rutinja repített túl bennünket ezen a zökkenőn.

A templomba érve kedvese, Dani az oltárnál várta őt, kisfiuk pedig felkéredzkedett hozzá, és elaludt a vállán, így csak kettejükről és a szerelmükről szólt az eskütétel és a gyűrűhúzás, amelyet közös megegyezés alapján csak a templomban tettek meg Isten színe előtt.

A kis Máté elaludt édesapja vállán a szertartás közben
Fotó: Halmai Gyöngyi

Apával végigbőgtük az egészet, a vendégek azt mondták, még nem voltak ennyire érzelmes és meghitt esküvőn.

A fogadalmak, a gyűrűhúzás után állófogadásos szeretetvendégséggel várták a násznépet. Később pedig egy pár órás buli kerekedett, ahol a kismama is táncra perdült.

Egy kedves barátom jött el nekünk dj.-zni. Előre meg voltak beszélve a zenék, aztán nagy meglepetésemre elkezdte játszani a mulatós dalokat. Gondoltam is magamban: na, gyönyörű! Épp ezt akartam elkerülni! De esküszöm, jólesett, rongyosra táncoltam a lábamat

– mondta boldogan, és elárulta, pluszmeglepetést is kapott a szerelmétől.

A Jóban Rosszban színésznőjének vicces meglepetéssel kedveskedett a férje
Fotó: Halmai Gyöngyi

Középen kellett várakoznom, mikor egyszer csak leadták az Argo2 ominózus esküvői jelenetét, hogy: »De én egy igazi tigrist akartam nászajándékba.« A filmben egy tigristankot kaptam, és most sem igazit, mert megérkezett egy ember tigrisjelmezben…

– idézte fel nevetve Annamária, aki sok emlékezetes pillanattal gazdagodott élete egyik legszebb napján.

 





 





Ezeket olvastad már?
Van rajta bugyi? Elizabeth Hurley végre melltartó nélkül táncol

Van rajta bugyi? Elizabeth Hurley végre melltartó nélkül táncol

Házasság első látásra: szédítő videót tett ki Bogi, egyből beszóltak neki

Házasság első látásra: szédítő videót tett ki Bogi, egyből beszóltak neki

Drámai évforduló: egy éve koronázták meg Károly királyt

Drámai évforduló: egy éve koronázták meg Károly királyt

Elszabadult a pokol, biztonsági őrök menekítették ki Zalatnay Cinit

Elszabadult a pokol, biztonsági őrök menekítették ki Zalatnay Cinit

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás