Szabó Zsófi szíve tele van szeretettel: Megvan mindenem





Az anyaságban teljesedik ki Szabó Zsófi, párkapcsolat nélkül is kereknek érzi az életét. A műsorvezető kedves szokásáról vallott.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.04.20.
szabó zsófi Miller Dávid shane tusup párkapcsolat

Meglepő napi rutinját fedte fel Szabó Zsófi. A szőke műsorvezető a közösségi oldalán árulta el: minden este 22 óra 22 perckor elmormol magában egy kívánságot. Ám azt is leszögezte, hogy nem saját magának kíván, hanem a szeretteinek: neki ugyanis mindene megvan, amire vágyhat.

Élete legjobb időszakát éli Szabó Zsófi: nincs semmi, amit kívánhatna Fotó: Szabolcs László

Anyaként teljesedett ki

Kedd éjszaka Instagram-bejegyzésében fedte fel a különös szokását, amihez egy képet is mellékelt: a fotón ötéves kisfiával, Mendellel játszik. Kiírása alighanem arra vonatkozik, hogy anyaként tud igazán kiteljesedni, s szíve csordultig van szeretettel úgy is, hogy az egyetlen férfi az életében nem más, mint a gyermeke. 

„A magánéletem szempontjából nagyon nehéz volt ez az elmúlt időszak, mert kifelé már évek óta nem mutattam, ha nehézségekbe ütköztem. A közösségi média csak egy része az életemnek, amit megmutatok, hiszen életem legfontosabb szerepét, hogy milyen anya vagyok, azt csak a közeli hozzátartozóim látják. Mennyivel könnyebb lenne egy szebb képet festeni magamról, ha ismernék ezt az oldalamat" − fogalmazott nemrég egy női magazinnak Zsófi.

Beszólt az állítólagos szerelmének

Negatív visszhangból jutott az utóbbi időben Zsófinak. Hetek óta találgatja a nézőközönség, hogy vajon egy párt alkot-e műsorvezetőtársával, Miller Dáviddal. A kommentelők szerint szép párost alkotnának. Míg korábban többször posztoltak közös képet, amire szívecskével válaszoltak egymásnak, legutóbb Zsófi szokatlanul durván szólt vissza a fiúnak. Élő adásban jegyezte meg, hogy alapvetően szívesen jár be dolgozni, bár akkor kevésbé, amikor Dávid is ott van! Megjegyzésével magára haragította a kommentelőket.

Eddig úgy tűnt, működik a kémia a fiatalok között, Zsófi azonban csúnyán beszólt Dávidnak Fotó: Instagram/RTL Reggeli

Ismert sportolóval is összehozták

Nem Dávid az egyetlen, akivel a közvélemény összeboronálta Zsófit. Nemrég körbejárta az internetet egy lesifotó, amin Zsófi a fiatal focista, Szoboszlai Dominik társaságában bulizik egy szórakozóhelyen. Bár az kérdéses, hogy mikor készült a fotó, a kommentelők egyöntetűen állítják, hogy igencsak jól érzi magát a két fiatal egymás társaságában.

Házassága és eljegyzése is felbomlott

Úgy fest, Zsófi még nem találta meg azt a bizonyos szőke herceget. Korábban már volt házas: 2016-ban házasodott össze kisfia édesapjával, akivel öt évvel később a válás mellett döntöttek. Nem sokkal később Zsófi oldalán Hosszú Katinka exe, Shane Tusup tűnt fel. Úgy fest, hosszú távra terveznek egymással, még a lánykérés is megtörtént, de aztán esküvő helyett a szakítás mellett döntöttek. Úgy tudni, Shane heves természete volt a „váló ok".

Zsófi múltját tekintve látszik, hogy korábban nem szívesen volt szingli, ám úgy fest, most beéri azzal, hogy kisfiáé a szíve!





 





Ezeket olvastad már?
„Ura a helyzetnek” - Testbeszéd-szakértő elemezte III. Károly rákdiagnózisa utáni első nyilvános szereplését

„Ura a helyzetnek” - Testbeszéd-szakértő elemezte III. Károly rákdiagnózisa utáni első nyilvános szereplését

Feng Ya Ou: Szintet lépett a kapcsolatunk, erősebb lett!

Feng Ya Ou: Szintet lépett a kapcsolatunk, erősebb lett!

Falusi Mariann: Pokoli nehéz, de meg kell tanulnom a Györgyi nélküli létezést

Falusi Mariann: Pokoli nehéz, de meg kell tanulnom a Györgyi nélküli létezést

„Imádnivaló combos asszonyka” – Kiszel Tünde intim képe felrobbantotta a netet

„Imádnivaló combos asszonyka” – Kiszel Tünde intim képe felrobbantotta a netet

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás