Nem csak Young G-t, már a gyermekeit is átkozzák

Válogatott sértésekkel bombázták a rappert és családját.Megosztás
Szerző: DrCell
Létrehozva: 2023.04.10.
Módosítva: 2023.04.10.
Young G komment beteg

Amikor egy híresség úgy dönt, hogy feltárja életének egy addig rejtett titkát, a legkevésbé sem gondol arra, hogy lesznek, akik ellene fordulnak. Pedig sajnos ez történt Young G-vel, aki nemrégiben a Ripostnak elmesélte, két súlyos betegség is kínozza és bizony voltak olyan időszakok, amikor rászorult a felesége segítségére. 

Norina és Béci sok nehézséggel küzdöttek az elmúlt években, mégis boldogok
Fotó: Szabolcs László

Béci ízületi gyulladással és pikkelysömörrel küzd, s mint kiderült, olyan kínokat okoztak a számára, amit csak kevesek képesek átérezni. 
A kétgyermekes édesapa úgy gondolta, sok sorstársának segíthet azzal, ha elmeséli a történetét. Éppen ezért nem mehetett el szó nélkül amellett, amikor őt, majd a származását és a gyermekeit kezdték el becsmérelni.

Lehet nyugodtan romázni, de a gyerekeimet nem hagyom! Megint rengeteg olyan komment jött, ami velük kapcsolatos, hogy dögöljenek meg. Szégyelljétek magatokat, hogy ilyet írtok! Őszintén szólva nagyon sajnálom ezeket az embereket, a legjobb és legújabb zenémmel fogok haknizgatni, addig is nevetek rajtatok, mert annyira buta népség a magyar, hogy el nem tudom mondani. Tisztelet a kivételnek! Hogyan mersz családapa, családanya létedre, kisgyermekes szülőként ilyeneket kiírni?! Ez a te saját szégyened!

– írta meg a Ripost. Az apuka hozzátette, nyugodtan példát lehet venni arról, ahogyan ő él. Hiszen számára első helyen áll a család és mindegy milyen akadályokkal kell szembenéznie azon fáradozik, hogy boldog és biztonságos életet teremtsen nekik. 


 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás