„Ha meghallom a hangját, elsírom magam” – Mattesz Csilla nem tud túllépni szerelme, Gesztesi Károly halálán





Gesztesi Károly szerelme, Mattesz Csilla három év elmúltával sem tudott túllépni a színész halálán. A mai nap különösen fájdalmas számára, ugyanis Karcsi most lenne 60 éves, ezt a napot pedig mindig együtt töltötték.



Megosztás
Szerző: Mona
Létrehozva: 2023.04.16.
gesztesi károly mattesz csilla évforduló fájdalom

Három éve múlt január 4-én, hogy elhunyt Gesztesi Károly. Mattesz Csilla azóta sem dolgozta fel szerelme elvesztését. A színművész ma töltené a hatvanadik életévét, ebből az alkalomból adott interjút az úszónő a Borsnak.

Felejthetetlen időket töltöttünk együtt, ha ezek nem lettek volna, nem tudnék miből táplálkozni. Soha nem fogom elfelejteni. Ha meghallom a hangját, vagy meglátom a televízióban, elfordulok és elsírom magam.

„Nagyon ritka, ha meg tudom hallgatni, mindig a pillanatnyi lelki állapotomtól függ, képes vagyok-e rá. Hiányzik, mert vele mindent meg tudtam osztani. Átbeszéltük a terveinket, ha kellett, tanácsot adtunk egymásnak. Míg velem volt, mindig együtt ünnepeltük a születésnapunkat, ő április 16-án lenne 60 éves, én pedig szintén ebben a hónapban töltöm a hatodik x-et. Egyik pillanatban örülök, a másikban nem.”

Sosem felejtem el, amikor ötvenéves lettem, meglepett egy hatalmas születésnapi tortával, az volt a mérföldkő a mi életünkben.

„Többé ez nem fog megtörténni. Nagyon hiányzik, szerettem volna, ha még ezt a kerek évfordulót is együtt tudjuk ünnepelni. Ez lenne számomra a legnagyobb ajándék, mert ezeken a napokon mindig együtt voltunk”mesélte a lapnak Csilla, aki azóta is a munkába menekül.

Mattesz Csilla
„Nagyon hiányzik, szerettem volna, ha még ezt a kerek évfordulót is együtt tudjuk ünnepelni” Fotó: Kállai Márton

„Régen eljártam táncolni, vacsorázni, bulizni, Karcsi halál óta sehova nem megyek.”

A mai napig nem tudom feldolgozni, hogy elment. Semmi mással nem törődöm, csak a munkámmal. Elzárkóztam mindentől, mindenkitől, még a lányom is csak úgy tud velem találkozni, ha időpontot kér.

„Kitűztem magam elé egy olyan célt, amire Karcsi biztosan nagyon büszke odafönt. Elindítottam az új vállalkozásomat, a Mattesz Baby Spát, amit életművemnek tekintek. Csakúgy, mint a Vízipók SE-ben, itt is sérült és nem sérült kisbabák mozgásfejlesztésével foglalkozom a vízben. Láng Eszter mindenben a partnerem, ő a marketing, én pedig a szakmai részt viszem. Büszkék vagyunk, mert fél év alatt hat nagyvárosban nyitottunk meg. Hajdú Peti szokta mindig mondogatni, hogy milyen nagy párosok lennénk mi így négyen” – mondta érdeklődésünkre. 

Karcsinak ígértem meg, hogy megvalósítom az álmaimat, az egyik már sikerült, de még mindig tartozom neki eggyel, megbeszéltük, hogy írok egy könyvet

 – fűzte hozzá az úszónő.





 





Ezeket olvastad már?
„Nincs ennél csodálatosabb érzés a világon!” – Radics Gigi érzelmes vallomást tett

„Nincs ennél csodálatosabb érzés a világon!” – Radics Gigi érzelmes vallomást tett

Köldökig érő dekoltázst villantott a nagymellű modell

Köldökig érő dekoltázst villantott a nagymellű modell

Mészáros Nóra: Minél távolabb van az ember, annál jobban megismeri önmagát

Mészáros Nóra: Minél távolabb van az ember, annál jobban megismeri önmagát

Angelina Jolie tovább háborúzik Brad Pitt-tel

Angelina Jolie tovább háborúzik Brad Pitt-tel

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás