RETRO RÁDIÓ

Ma este történelmet írhat Oláh Ibolya a Sztárban Sztár színpadán





Az énekesnő a karrierje kezdetén "csak" a második helyezésig tudott eljutni. Ma megtörheti az átkot, ha minden úgy sikerül, ahogy az alkalmi duettpartnerével, Király Lindával tervezik.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.04.09.
sztárban sztár Király Linda Oláh Ibolya döntő duett

Jött, látott és győzött(?) Oláh Ibolya, az öntörvényű zseni, ma este bebizonyíthatja, hogy tud jobbat is, mint a második helyezés. A Megasztár első évadának ezüstérmese a Sztárban Sztár döntőjére teljes erőbedobással készül, persze csak a maga módján, hiszen a hírek szerint sokat rendetlenkednek az új duettpartnerével, Király Lindával. 

A próbák alatt rendre elszabadul a pokol Fotó: TV2play


A szerkesztők agyára mennek 


Még mielőtt bárki azt hinné, hogy sima menet lesz ez a ma este, annak érdemes belegondolnia, hogy Ibolyának, Horváth Charlie-vá kell majd átlényegülnie, ami bizony bárkinek nagy falat lenne, nemhogy egy nőnek. Linda a műsor utolsó hetében folyamatosan együtt próbált Ibolyával és a közös munka minden módon meghozta a gyümölcsét. A produkció összeállt, ők ketten pedig barátságot kötöttek.

Az az igazság, hogy nagyon egymásra találtunk Ibivel, mert hasonló a humorunk és ez az első pillanatban ki is derült. Szó szerint végig röhögtük a próbákat. A szerkesztőnknek már az agyára mentünk. Szerintem szegény nem hitte, hogy ebből a duettből lesz valami vasárnapra

– kezdte a Borsnak nevetve Linda, aki mindjárt azt is elárulta, hogy a szerkesztő félelme alaptalan volt.

 

Alázattal állnak neki bármilyen feladatnak 


"Amellett, hogy tényleg fergeteges hangulatban teltek a napjaink, sok energiát fordítottunk arra, hogy egy tökéletes produkciót pakoljunk fel a színpadra vasárnap este. Mindkettőnkben ott van az a fajta szakmai alzat, ami nem engedi, hogy félmunkát végezzünk. Addig csiszoltuk a dalt, amíg mindketten azt nem tudtuk mondani, hogy: Na, ez az! Megvan! A lényeg egyébként az örömzenélés, ami a mi esetünkben meg is valósult. Egy duettben nagyon fontos, hogy a két személyiség egy ponton találkozzon és ez a találkozás nálunk létrejött."

Olyannyira, hogy szerintem Ibolya nevében is mondhatom, örök barátságot kötöttünk

- nyilatkozta a döntő adás előtt Linda, aki egy rövidke kortesbeszédet is intézett.

 

Ibolya zsigerből jól alakít másokat 


"Nem vagyok ebben biztos, de könnyen lehet, hogy a műsor történelme során Ibolya volt az a nő, aki a legtöbbször bújt férfibőrbe. Az pedig tény, hogy minden egyes karaktert sikerült nagyon profin és pontosan lehoznia."

Kőkemény feladatokat oldott meg az utóbbi hetekben és megérdemelten jutott be a döntőbe.

"Nagyon büszke lehet magára! Én nagyon büszke vagyok rá! Megérdemli, hogy ő legyen ez elő nő, aki győzni tud a Sztárban Sztárban!" – fogalmazott Király Linda.





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás