Kedvesével jelentette be ByeAlex a nagy hírt: összejött, hamarosan érkezik





ByeAlexék örömittasan és büszkén tudatták a világgal, hogy már minden rendben: sikerült, összejött nekik, és hamarosan meg is érkezik.



Megosztás
Szerző: sv
Létrehozva: 2023.04.14.
ByeAlex barátnő klip

Amikor ByeAlex feltűnt a magyar zenei életben, igen megosztó személyiségnek bizonyult: voltak, akik azonnal a rajongói lettek, voltak viszont olyanok is, akik furcsállták sajátos stílusát, és inkább tartották tőle a távolságot. Az azonban bizonyos, hogy ByeAlex karrierje azóta töretlen: zsűrizik, szerepel, fellépéseket vállal, koncerteket tart, most pedig érkezik a következő klippje: a csokko.

ByeAlex igen megosztó személyiség

ByeAlexnek egyedi zenei stílusa van, emiatt azonban nagyon sok rajongóra tett szert, és új dalai és klipjei mindig tudnak meglepetést okozni. Most az egyik új dalához, a Csokkóhoz forgattak klipet, amelyben ő és modell kedvese fog szerepelni. A klip bizonyosan érdekes lesz, ez pedig a forgatásról feltöltött képekből is kiderült. 

A rajongók természetesen nagyon örülnek annak, hogy hamarosan új produkciót csodálhatnak meg, ugyanakkor az énekes már meg is osztott egy kis ízelítőt a Csokko című dalából, amit alább meg is lehet hallgatni. Külön öröm, hogy kedvesével együtt szerepel ebben a klipben, hiszen egy egész ország örül annak, hogy ilyen jó kapcsolatot ápol az álompár. 





Mint arról korábban már beszámoltunk, ByeAlex szinte minden barátnőjével járt párkapcsolati terapeutához, mert a kommunikációt mindennél fontosabbnak tartja, emellett arról is vallott már, hogy fiatalon szeretne visszavonulni. 

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás