RETRO RÁDIÓ

Horányi Juli üzent Rúzsa Magdinak: Mindketten áldozatok vagyunk





Újabb fejezethez ért Horányi Juli és Rúzsa Magdi balhéja! A két énekesnő között az újonnan megjelenő videóklipjük miatt robbant ki a botrány.



Megosztás
Szerző: Natasha
Létrehozva: 2023.04.19.
Módosítva: 2023.04.19.
Rúzsa Magdi Horányi Juli botrány videoklip

Nagyon úgy tűnik, hogy óriási botrány van kialakulóban Rúzsa Magdi és Horányi Juli videóklipje miatt. Utóbbi énekesnő azt nehezményezte, hogy a Sebzetten című dalához készült felvétel egy az egyben ugyanaz, mint kolléganője Elmegyek című videója. Julié két hónappal ezelőtt jelent meg, míg Magdié a napokban debütált, a budapesti születésű énekesnő szerint viszont a snittek, a koncepció, a beállítások, a fényelés pont olyan, mint a Sebzetten című dalnál.

Fotó: Bors
Horányi Juli reméli, hogy meg tudják beszélni a köztük lévő nézeteltérést

„Kerestem, hogy meg tudjuk beszélni...” 

A történteknek nem pont olyan visszhangja lett, amilyenre Juli számított, hiszen rengetegen értették félre a mondanivalóját. Holott az énekesnő nem Rúzsa Magdit okolta, hanem a klipet készítő céget, mely egyébként mindkét előadóval együtt dolgozott a szóban forgó dalokhoz készült videókon.

„Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy véletlen lenne az, hogy Magyarországon, ebben a pici zeneiparban két hónap különbséggel két tök ugyanolyan klip készüljön ugyanazon a helyszínen, ugyanolyan snittekkel, a bőrkesztyűvel, az autóval, a lángokkal. Én nem a Magdit okolom, lehet, hogy ő nem is tudott erről, viszont biztos vagyok benne, hogy azok, akik »kitalálták« a klipjét, ismerték a Sebzettent” – szólalt fel a videójában Juli, ám a válaszra sem kellett sokat várni. Magdi egy hosszas Instagram-posztban reagált a klipjét ért vádakra.

Minden tisztelettel szeretnélek megkérni, hogy ne beszélj össze sületlenségeket a médiában, hisz a ma generált cirkuszodért az én stábom fenyegetőzhetne perrel a te irányodba, ugyanis a klipünkben három dolog azonos. A tiédben is van autó, meg visszapillantó (kb. 4 milliárd klipben van), no meg van benne láng (teljesen más megközelítésből), és sajnálatos módon valóban ugyanaz a ház

 – fogalmazott a háromgyermekes édesanya, hozzátéve, hogy fogalma sem volt arról, hogy Horányinak két hónapja megjelent egy dala. A Bors meg is kereste ezek után Julit, aki, úgy tűnik, tett lépéseket az ügyben. 

Szeretném leszögezni, hogy egyáltalán nem hibáztatom és hibáztattam Magdit. Sőt, kerestem is őt, hogy ezt meg tudjuk beszélni. Itt mindketten az áldozatai vagyunk a gyártó cégnek…

– kezdte Juli, akit nagyon bánt, hogy az énekesnő így reagált a szavaira, ám ennek ellenére reméli, hogy a jövőben meg tudják beszélni ezt a félreértést.

Jogi útra terelődik a dolog?

Horányi Juli szerint a gyártó cég miatt fordulhatott elő, hogy szinte ugyanolyan klip született két hónap különbséggel. Éppen ezért az énekesnő az ügyvédje segítségét kérte.

„A gyártó céggel egyelőre nem beszéltem, ugyanis még az ügyvédemmel egyeztetünk a továbbiakról. Eredetileg én Lukács Lizával, a videó rendezőjével kötöttem szerződést, a gyártót pedig harmadik félként kerestük meg. A klipem teljes ötlete Liza fejéből pattant ki, ő találta meg a helyszínt is, ami Magdi videójában is szerepel. Ez azért különös, mivel az ingatlan akkori tulajdonosa az egyik támogatóm volt. Magyarul, ha mi nem forgattunk volna ott novemberben, akkor a gyártó cégnek sem lenne a helyszínhez kontaktja– mesélt a részletekről Juli.

Itt nemcsak velem, de Magdival is ki lett szúrva. A gyártónak ugyanis kötelessége lett volna szólni, ha már a mi helyszínünket ajánlja, hogy itt korábban forgott egy klip, de ez feltehetően nem történt meg…

– tette hozzá csalódottan az énekesnő. 

Mint ismeretes, mindkét énekesnő videóját a Final Production jegyzi, ami adhat némi magyarázatot a hasonlóságokra. A Bors meg is kereste a gyártó céget, azonban nem kívántak nyilatkozni az ügyben.

 





 





Ezeket olvastad már?
„Majd én megmutatom nektek!” – üzente a nyolcadikos Jákob Zolika

„Majd én megmutatom nektek!” – üzente a nyolcadikos Jákob Zolika

75 éves lett Szigeti Ferenc, a Karthago sztárja megmutatta a legszebb ajándékát

75 éves lett Szigeti Ferenc, a Karthago sztárja megmutatta a legszebb ajándékát

Körtvélyessy Zsolt felfedte, mi vezetett Tordy Géza halálához: „Sajnos tudtuk, hogy közeleg a vég”

Körtvélyessy Zsolt felfedte, mi vezetett Tordy Géza halálához: „Sajnos tudtuk, hogy közeleg a vég”

Hunyadi Donatella nemcsak az V. kerületben él, de a szívén is viseli a sorsát

Hunyadi Donatella nemcsak az V. kerületben él, de a szívén is viseli a sorsát

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás