Harsányi Levente meglepő tanácsot kapott egy pszichológustól





Harsányi Leventének meggyűlt a baja a szerencsejátékokkal. A népszerű műsorvezető rendhagyó módszerrel küzd az ellen, hogy ez a szenvedélye ne kerüljön sok pénzébe.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2023.04.22.
Harsányi Levente pszichológus szerencsejáték

Harsányi Levente két nyerőgépet vásárolt otthonába, hogy kockázatmentesen hódolhasson szerencsejátékok iránti szenvedélyének. 

Harsányi Levente rendhagyó megoldást talált szerencsejáték-szenvedélyére. Fotó: Hatlaczki Balázs

Mielőtt családos lettem, sajnos milliókat szórtam el a pesti éjszakában. Ellenállhatatlan vágyat éreztem a kaszinók nyerőgépei iránt."

Egy pszichológus tanácsára vásároltam két darabot otthonra, így akkor játszom, amikor kedvem tartja, és még a pénzem is megmarad, nem kell bedobálnom a fém százasokat

– nyilatkozta a rádiós a Meglepetés magazinnak a napokban.

Szüksége is volt megálljt parancsolnia a kockázatos hobbijának, ugyanis előfordult már, hogy jelentős összeget bukott. De ennek az ellenkezőjére is volt már példa. Néhány hónapja arról beszélt, hogy közel négymillió forintot nyert egy sportfogadási szelvénnyel.

A lapnak Levente a jövőbeli terveiről is beszélt: 
A gyerekeimet szeretném még elindítani a nagybetűs életbe. Nándika 14, Lilla 8 esztendős. A személyes bakancslistámra pedig egy toszkánai házat képzeltem el. Idősebb koromban szeretnék kétlaki életet élni, egy kicsit itthon, egy kicsit Olaszországban. Én nem ismerek lehetetlent, hiszem, hogy ez is össze fog jönni” – szögezte le Levente, aki szívesen visszatérne régi szakmájához, a vendéglátózáshoz, szívesen nyitna saját éttermet vagy kávézót. 

A rádiós rövidtávú tervei alighanem a szerelemmel kapcsolatosak. Nemrég elárulta, hogy év elején elkezdett randizni egy hölggyel, akivel reméli, komolyabbra fordulnak a dolgok.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás