Botrányba fulladhat a Sztárban Sztár élő show-ja?





Sok néző gondolja úgy, hogy vasárnap este elszabadulhatnak az indulatok Tóth Andi és Marics Peti között. Erre minden esély meg is van...



Megosztás
Szerző: Buster
Létrehozva: 2023.04.02.
Tóth Andi TV2 szakítás balhé marics peti sztárban sztár

Nem csak a versenyzők vívnak majd „ádáz csatát” április 2-án, vasárnap a TV2 stúdiójában. Szinte biztos, hogy fürkész tekintetek követik majd Tóth Andi és Marics Peti minden mozdulatát, hiszen ők egy párként kezdték az idei évadot, de kapcsolatuk viharos gyorsasággal ért véget, és a jelek szerint mindketten adtak és kaptak is sebeket. A kérdés csak az, hogy a fiatalok képesek lesznek-e legalább néhány órára félretenni sértettségüket, vagy megint egymással viaskodnak majd az adás alatt. Sokan vélik úgy, hogy ott folytatják, ahol egy hete abbahagyták...

Sokak szerint vasárnap elszabadulhatnak az indulatok Tóth Andi és Marics Peti között (Fotó: Bors)

Egy hete ráadásul még csak pletykák keringtek arról, hogy Tóth Andi és Marics Peti szakítottak, ám azóta az énekesnő megerősítette, hogy a kapcsolatuknak vége. A videóban pedig elmondta, hiába kérte volt kedvesét, hogy legalább a kamerák előtt viselkedjenek profihoz méltóan, szerinte Peti szándékosan támadta őt az élő show alatt. 

Hogy Andi itt mire is gondolhatott, azt jól összegzi a Tények videója, melyben kiemelik azt a pillanatot, amikor Marics Peti félreérthető megjegyzést tett Gubik Petra előadására: 

Szerintem az összes szingli embernek elmegy a kedve az élettől, ha ezt a számot hallja, mert megjön a kedve a nőkhöz...

– döfött oda a fiatal zenész volt kedvesének. Ám a csörte ezzel még nem ért véget, hiszen Marics a színésznő második produkciója után is bevitt egy mélyütést Andinak

„Remélem, hogy ezért nem büntetnek meg, mert ez nem egy csúnya szó, de ez orgazmus volt a fülnek” – dicsérte sajátos módon Petrát az énekes. Persze Tóth Andi sem maradt adósa volt párjának. Ő Trap kapitányt igyekezett az egekig magasztalni egy-egy produkciója után.

„Zseniális vagy, és nem tudod hova fokozni ezt! Sajnálom, hogy ha ezt valaki nem látja, mert szerintem az idei évad legjobb felfedezettje vagy!” – méltatta Tibi teljesítményét az énekesnő, miután Marics Peti kissé lehúzta a produkciót.

A szakítás okáról számos teória kering a bejelentés óta, de a legvalószínűbbnek talán a féltékenység látszik, hiszen azzal kapcsolatban már korábban is lehetett híreket olvasni. Ha pedig így van, akkor valaki, vagy akár mindketten olyan sebeket kaphattak, melyek feldolgozásában nem segít a nagy nyilvánosság, amit történetesen a Sztárban Sztár élő show-ja jelent. A műsor rajongói közül többen attól tartanak, hogy a fiatalok nem tudják majd leplezni érzelmeiket, és messzebb mennek majd, mint egy héttel korábban. Vagyis többen komoly balhéra számítanak. 

„Előre sajnálom Petrát! Mit fog kapni szerencsétlen lány! Csak nem szórja ki Andi?!” – írta egy néző, aki szerint Gubik Petra éppen Petire számíthat majd vasárnap este.

„Ahhoz azért kevés az Andi egyedül. Majd felpontozzák a fiúk, talán éppen Peti!”

Azért kíváncsi vagyok, lesz-e balhé! Elég kínos szitu lesz ez Maricsnak és Andinak is…

„Eddig nem néztem, de most bontok egy sört, és várom a balhét” – szúrta ki a Ripost a kommentszekcióban. 





 





Ezeket olvastad már?
„Mint két tojás” - Tündéri anya-lánya fotót mutatott Pintér Ada

„Mint két tojás” - Tündéri anya-lánya fotót mutatott Pintér Ada

Házasság első látásra: sosem látott felvételeket osztott meg a bennfentes

Házasság első látásra: sosem látott felvételeket osztott meg a bennfentes

„Polgárék nem lennének Polgárék, ha nem történne velük mindig valami” – a házaspár a New Orleans-i utazásáról mesélt

„Polgárék nem lennének Polgárék, ha nem történne velük mindig valami” – a házaspár a New Orleans-i utazásáról mesélt

"Már attól elfáradok, hogy nézlek" - brutális, amit Szandi a testével művel - Videó

"Már attól elfáradok, hogy nézlek" - brutális, amit Szandi a testével művel - Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás