A Kóbor család eladja Mecky kedvenc kocsiját: a Covid-árvák kapják a pénzt





Kóbor János özvegye, Kóbor-Deme Zsóka és Léna exkluzív interjúban mesélték el, mire készülnek.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.04.25.
Módosítva: 2023.04.25.
Kóbor János Szívszorító

Szívfacsaró dologra készül a Kóbor család. Élete legnehezebb időszakán vannak túl Kóbor-Deme Zsóka és tinilánya, Kóbor Léna, hiszen 2021 decemberében elveszítették a családfőt, a férjet, az apát. Az ikonnak, Meckynek mindig kiemelten fontos volt a család. Lénácska pedig már most nagyon büszkévé tenné édesapját, hiszen nemcsak gyönyörű, de tehetséges is: apja nyomdokaiba lépett, a Gyöngyhajú lány balladája című musicalben főszerepet kapott nemrégiben.

Kóbor LÉna
Kóbor lánya énekesi karrierbe kezdett, színházban debütált hamarosan (Fotó: Kóbor Léna)

„Valahol én is egy Covid-árva vagyok”

Léna az átlagos tinik életét élhetné, de nem teszi: tanul, főszerepet játszik, próbákra jár, és elindult a felnőtté válás útján is. Nagyon szeretné a jogsit is megszerezni, és most, hogy már elmúlt 16 éves, hamarosan megkaphatja. Ennek kapcsán mesélte el a fiatal lány, hogy a család tervei messzebb nyúlnak még a jogsinál is.

„Vágyom rá, hogy vezethessek, szeretem a dolgokat kézben tartani. Biztos vagyok benne, hogy leteszem a jogosítványt, ennek anyu is örülni fog, hiszen most mindenhová ő visz, így az neki is nagy könnyebbség lenne, ha egyedül is mehetnék” – kezdte vidáman Léna, aki édesapja mellett imádott utazni a kocsiban, olyan jó sofőr szeretne lenni, mint ő volt.

Apukán nagyon jól vezetett, emlékszem, ahogyan a Balatonra utaztunk együtt, vagy például mindig ő vitt iskolába is!

– nosztalgiázott Léna. Méghozzá nem is akármilyen járgánnyal járt az ikonikus zenész, stílszerűen egy Opel Omega volt Mecky kedvence.

„Rengeteg szép emlék köt ehhez a kocsihoz, most anyuval mégis úgy döntöttünk, hogy elárverezzük az autót, és a pénzt a Covid-árváknak ajánljuk fel. Valahol én is egy Covid-árva vagyok” – tette hozzá halkan Léna.

Mecky stílusosan egy Omegával járt – Fotó: Kóbor Léna

Lénácska is imád színpadon állni

Szívmelengető gesztus, ez a kicsi lány pedig ezzel a saját örökségéről mond le idegenek javára. Lénácskához híven azonban most is korát meghazudtoló felnőttes módon gondol másokra.

„Anyukám találta ki egyébként, és én egyből rajongtam az ötletért. Apu nagyon szerette ezt a kocsit, és biztosan nagyon örülne, hogy jó célt szolgál majd, és jó kezekbe kerül” – mondta Léna. A tinilány egyébként már tűpontos napirenddel éli napjait, gimnazista, és nagyon komolyan veszi az iskolát. Mindig kihangsúlyozza, hogy diplomát szeretne szerezni mindenképpen, habár a színpad is nagyon vonzó számára.

„Imádom a mostani életem: énekórák, táncórák, különóráim vannak mindennap. Nagyon jó a színházi stáb is, akik mindenben támogatnak. Szabó Máté hasznos tanácsokkal lát el a próbák alatt, és a szerepem szövegét már meg is tanultam, de még csiszolgatni kell, úgyhogy ezzel kelek, ezzel fekszem!”

Az egész életem erről szól!

 – nevetett a telefonban Léna lelkesen.

A gyöngyhajú lány balladája társulata
Az egész stáb segít Lénának a felkészülésében (Fotó: Kóbor Léna)

Egy gyerekkori álma válik valóra

A tinilány nagyon várja a színházi debütálását, amellyel egy gyerekkori álma fog valóra válni. A zene világában nőtt fel, és biztos benne, hogy édesapja, Kóbor János büszke lesz rá, ha nézi fentről. Kicsit izgul, és van benne egy kis drukk is, hiszen érzelmileg sem könnyű elhunyt apukája dalait énekelni, azt pedig semmiképpen nem szeretné, ha összehasonlítanák előadásmódjaikat.

Apukám mindig azt mondta, hogy a színpadon a legfontosabb az egyediség.

„A tőlem telhető legjobban szeretném kihozni magamból a három dalban, amit énekelek, a Hűtlen barátot, a Hollót és a 16 évesent, amit miattam tett be a dalok sorába a mű írója és rendezője, Pozsgai Zsolt. Ez külön nagyon megható számomra” – mesélt Léna, aki színésztársaival együtt nagyon készül a musical csepeli bemutatójára, amelynek nem egészen egy hónapon belül lesz a premierje.

Kóbor LÉna
Így készül a bemutatóra a 16 éves lány, a darab írója-rendezője, Pozsgai Zsolt segíti (Fotó: Kóbor Léna)


 

 





 





Ezeket olvastad már?
Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás