RETRO RÁDIÓ

Valkusz Milán elárulta, mennyi barátnője volt eddig

Valkusz Milánnak közel 150 ezres követői tábora van csak az Instagramon, főleg fiatal lányok. A Sztárban Sztár versenyzője mindennap több száz ismerősnek jelölést és rengeteg szerelmes üzenetet kap, de nem foglalkozik velük.Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2023.03.16.
Valkusz Milán csajozás barátnő sztárban sztár

Valkusz Milán hétről hétre igyekszik elvarázsolni a Sztárban Sztár zsűrijét és a televíziónézőket is. A ValMar duó énekese elképesztő népszerűségnek örvend, közösségi oldalán bármilyen posztot tesz ki, özönlenek a hozzászólások. 

Valkusz Milán elárulta, hány barátnője volt eddig – Fotó: Szabolcs László

 

Valkusz Milán elárulta, hány barátnője volt eddig

A szülei szigorúan nevelték, de ezt nem bánja, ugyanis ennek köszönhetően megtanult küzdeni a céljaiért. A szigorúbb szülők gyakran hajlamosak beleszólni a gyerekük párválasztással kapcsolatos döntéseibe is, azonban Milán esetében ebből soha nem volt konfliktus. 

Tizennyolc éves koromig nem volt sok barátnőm, lényegében csak egy, tehát nem gyakran volt terítéken a csajozás témája

– vallotta be a hot! magazin kérdésére Valkusz Milán. – Miután idősebb lettem, már egyáltalán nem volt mérvadó az, hogy a szüleim mit gondolnak a páromról. Anyukám és a barátnőm, Petra nem sokat találkoznak, de azt gondolom, hogy jó a viszonyuk, legalábbis én nem vettem észre, hogy bármi probléma lenne köztük.

 

Bátrabb lett

Az énekes most nagy elvárást támaszt saját magával szemben. Hétről hétre igyekszik megugrani a verseny kihívásait, és úgy érzi, sokat fejlődött az utóbbi hetekben. De amikor Chuck Berry bőrébe bújva nem sikerült jól a produkciója, összeomlott. 

– A műsornak köszönhetően bátrabb lettem, már sokkal jobban merek énekelni, mint korábban. Ezenkívül nagyon jó emberekkel vagyok körülvéve, akik támogatóan viszonyulnak hozzám és egymáshoz is. Mindenkinek elfogadom a véleményét, de elsősorban a saját elvárásaimnak szeretnék megfelelni. Amikor lepontozták a produkciómat, az sem a kritika miatt volt rossz érzés, hanem azért, mert éreztem, hogy tényleg nem sikerült jól, és magamra voltam dühös – árulta el Milán a hot!-nak.

További exkluzív fotók és érdekes részletek a csütörtökön megjelenő hot! magazinban, keresd az újságárusoknál!

hot! magazin


 

 

Ezeket olvastad már?
Ördög Nóra tüzes melltartóban hódít – Fotó

Ördög Nóra tüzes melltartóban hódít – Fotó

Így él most Sub Bass Monster: 47 éves lett a legendás rapper!

Így él most Sub Bass Monster: 47 éves lett a legendás rapper!

Erre senki sem számított! Szakmát váltott Harry herceg

Erre senki sem számított! Szakmát váltott Harry herceg

Emma Watson bevallotta: szexuális tanácsokat nyújtó weboldalra regisztrált

Emma Watson bevallotta: szexuális tanácsokat nyújtó weboldalra regisztrált

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás