Nőknek szóló partin vigasztalódott a szakítás után Peller Anna exe, Mikike

Sűrű napokat tud maga mögött Peller Anna leendő exférje: kedden bejelentette a válását, csütörtökön pedig hölgykoszorúban bulizott. Mikike kiélvezi az agglegény életet?Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2023.03.25.
Peller Anna válás nők

Dekoratív nőkkel bulizott Peller Anna egykori szerelme! Mikike mögött mozgalmas hét áll: válás, színházi munkák, és éjszakába nyúló parti szebbnél szebb hölgyekkel...

Gyönyörű nőkkel bulizott

Két nappal a válása bejelentése után, Lukács Mikikét gyönyörű hölgyek társaságában lehetett látni! A műsorvezető egy celebgálára volt hivatalos, ahová szólóban érkezett. Immár agglegényként nem volt tiltott élvezet a csinos hölgyeket mustrálnia. Néznivalója pedig bőven akadhatott, a rendezvényen ugyanis éppen a nőké volt a főszerep, akik a legjobb formájukat hozták az eseményen - írja a Bors.

Az impozáns felhozatal megszédítette Mikikét, aki a fotón épp Kardos Esztert és Som-Balogh Edinát öleli (Fotó: Szabolcs László / Bors)

Mégsem idilli a válás?

Néhány hónappal azután, hogy Peller Mariann bejelentette a válását, Anna és Miki videóban közölte ország-világgal, hogy 14 év házasság után a válás mellett döntenek. A felvételen látszik, hogy a szakítás nem jelenti azt, hogy a jó kapcsolatuk is oda lenne. 

Videójukon látszik, még mindig szeretik egymást (Fotó: Facebook)

Néhány nappal később Anna büszkén kísérte Mikit a színházi darabjával kapcsolatos sajtóeseményre. Ellenpéldáról is hallani lehetett: egy szemtanú arról számolt be, hogy látta, amint a „tökéletes pár" az utcán ordítozik egymással. Sokan ráadásul párhuzamot véltek felfedezni Mariann és Anna esete között.

 

Apai és anyai szerepeket is betöltött

Bár a válás mellett döntöttek, kapcsolatuk hosszú éveken át irigylésre méltónak tűnt a külvilág számára. A páros még azt is bevállalta, amit nem sokan: úgy döntöttek, Miki marad otthon gyes-en kislányukkal, Annabellával

Hetekig sírtam, amikor meghoztam ezt a döntést, viszont azt biztosra tudtam, hogy Miklósnál jobb apát és anyát egyben elképzelni sem tudok. Ő egy apába gyúrt anya, és persze nem feledkezhetek meg a családomról sem, akik rengeteget segítenek és segítettek akkor is nekünk" – idézte fel a színésznő szavait korábban a Bors.

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás