RETRO RÁDIÓ

Voltak jelei Tóth Andi és Marics Peti szakításának a Sztárban Sztár adásában

Ha visszanézzük a Sztárban Sztár legutóbbi adását, akkor bizony észrevehetjük, hogy igen komoly mosolyszünet volt Tóth Andi és Marics Peti között. Már az is kiderült, hogy eddigre a pár már szakított.Megosztás
Szerző: sv
2023.03.31. 12:52
Tóth Andi szakítás marics peti

Egy ideje találgatnak a rajongók, hogy vajon mi lehet Tóth Andi és Marics Peti között. Bár sokáig nagyon harmonikusnak tűnt a kettejük viszonya, az utóbbi időben úgy tűnt, kezdenek elhidegülni egymástól: a Sztárban Sztár forgatásán szinte egymásra sem néztek, és a levegő igen fagyos volt közöttük.

tóth andi, marics peti
Tóth Andi és Marics Peti már nem egy pár – Fotó: Szabolcs László

A drámai fordulat akkor jött, amikor a pár egy névtelen barátja elárulta, hogy nemcsak szakítottak, de Marics Peti már el is költözött Tóth Anditól. Azt mondta, a kapcsolat azért futott zátonyra, mert Tóth Andi rettenetesen féltékeny volt, és mindig tudni akarta, hogy a párja éppen merre jár, kivel van és mit csinál. Amikor ez kitudódott, Tóth Andi egy Instagram-posztban erősítette meg, hogy valóban szakítottak, valamint a videóban az alábbiakat is kiemeli:

Annyit kértem Marics Petitől, hogy az utolsó három adást kérem kulturáltan és békességben végigcsinálni, nem rólunk van szó, hanem a műsorról. Ez nem történt meg, sőt meg is nehezítette nekem ezt az utolsó adást, de igyekeztem nem kimutatni. Megtörtént, levette mindenki, semmi baj. Ezáltal szeretném megköszönni ennek a drága Marics Peti közeli barátnak, aki nyilatkozott erről undormány módon. Nyilván ha az én barátaimat kérdezik, akkor egész másról szólna ez a cikk, de ezzel nincs is baj. Annyit szeretnék elmondani, hogy aki szakított, az én voltam, de persze, dobáljátok rám a szart, miért is ne? Én nem szeretnék szart dobálni, pedig én is tudnék”

A Bors most felkereste az énekesnőt, hogy hogyléte felől érdeklődjenek. Tóth Andi hangja nem volt zavart vagy nagyon szomorú, nyugodtan nyilatkozott az őt ért vádakról. Elmondta, hogy biztosan nem az ő barátja adta ki az információkat, mert az ő barátai nem árulják el.

 

Köszönöm, hogy érdeklődtök, valóban szakítottunk. Egy szakításkor általában mindig a másik fél szólal meg, ezt szerettem volna megelőzni, ezért tettem ki azt a videót. Egy cikk erejéig Peti egyik barátja már nyilatkozott. Mindenkinek olyan barátai vannak, amilyenek. Egy biztos, az én barátaim sosem árulnának el, sosem nyilatkoznának a magánéletemről a sajtóban. Viszont most már szeretnék készülni a hétvégi élő show-ra, nagyon komolyan veszem a zsűrizést. Nem szeretnék többet beszélni a szakításról. Köszönöm, ha megértitek

– nyilatkozta az énekenső. Mindezekből két fontos következtetést vonhatunk le: Tóth Andi biztos benne, hogy nem a saját barátai adták ki; valamint Tóth Andi megpróbálta a Sztárban Sztár adását rendesen, feszültség nélkül végigcsinálni, ebben azonban Marics Peti nem működött közre. Ha ilyen szemmel visszanézzük a legutóbbi adást, akkor bizony sok árulkodó jel mutatkozik meg. A Bors összegyűjtötte ezeket a jeleket, valamint a rajongók észrevételeit is kiemelte:

„Az egy dolog, hogy élő adás közben nem hogy nem szólnak egymáshoz, de sokszor megjegyzést tesznek vagy pofákat vágnak. Egymásra se néznek konkrétan. Az is fura volt nekem, mikor Andi élőzött, és mindenki kérdezte, hol a Peti... Rendesen felidegesítette, hogy a saját kocsijában miért ne lehetnének külön. Plusz mindkettőről csinálnak folyton képeket és pakolgatják is ki, de amióta megy a műsor, még egy közöset nem raktak ki, pedig össze vannak mindig öltözve, tök jó tartalmakat tudnának gyártani. A Marics a visszavonulós videójára sem reagált egyáltalán szerintem. Én remélem, jól vannak, de nekem nagyon gyanús” – fogalmazta meg az egyik rajongó. Arra is rámutattak, hogy a vitájukba Trap kapitányt és Gubik Petrát is berántották:

„Csak nekem tűnt fel, hogy Andi egy kicsit túlzottan rajong Trap kapitányért? Ha már Marics látványosan kedveskedik Gubik Petrának... Gondolom, ez a bosszú. Mindenesetre nagyon feltűnő, ahogy ignorálják egymást, az első adásban még más volt a felállás! Legutóbb már egymásra sem néztek, Andi fejeket vágott, mikor Peti beszélt... Hát nem tudom, mi lesz ebből...”

 

Ezeket olvastad már?
Megvan az új magyar szépségkirálynő

Megvan az új magyar szépségkirálynő

Átok ül Görög Zitán? A modellt idén minden baj utoléri

Átok ül Görög Zitán? A modellt idén minden baj utoléri

Megoldódni látszik a zenetörténet legrejtélyesebb gyilkossági ügye - ő lehet Tupac gyilkosa

Megoldódni látszik a zenetörténet legrejtélyesebb gyilkossági ügye - ő lehet Tupac gyilkosa

Kemény fizikai munkára kényszerült Weisz Fanni - Videó!

Kemény fizikai munkára kényszerült Weisz Fanni - Videó!

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás