Újabb celebcsörte: Gáspár Laci most Ruszó Tibi miatt kapja az ívet Szabyesttől





Megint kritika érte Gáspár Lacit a fiatal influenszertől, Szabyesttől. Hiába Laci új dala, az influenszer még mindig nem elégedett az egykori mentor teljesítményével, mint mondja: nem adna neki széket...



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2023.03.19.
Gáspár Laci Szabyest balhé

Szabyest újra előrukkolt egy kritikával! Ezúttal régi jó vitapartnere, Gáspár Laci került újra terítékre. A fiatal influenszer-énekes Szabyest korábban azt sérelmezte, hogy Laci évek óta nem rukkolt elő új dallal. Bár a napokban megjelent az új sláger, ő még mindig nem elégedett.

Szabyest most Instagram sztorijában fejtegette hosszasan, mely pontokon ítéli el Laci munkásságát, tevékenykedését − vagy annak hiányát.

„Irtó szomorúnak tartom Ruszó Tibi esetét (is). A srác nyer egy tehetségkutató versenyt, majd egy idő után eldobják, mint a rongyot, az új évad új szereplőket hoz" – kezdett bele Szabyest, utalva a tehetséges fiatal énekesre, aki nemrég egy tévéműsorban elárulta: elfogyott a tizenkét millió forintos pénznyereménye, és mivel sokat segített vele a rokonainak, a saját életkörülményein nem tudott minőségében változtatni.

 „Ha valóban ő volt méltó arra, hogy megnyerje a tehetségkutatót, akkor miért nem ad segítséget egyik nagy és neves A kategóriájú mentor sem az egyébként tehetséges fiatalnak? Egy mentornak nem a mentorálás és tehetséggondozás lenne a feladata? Vagy csak addig, amíg tévészerepléssel és fizetéssel jár?” – csipkelődött tovább Szabyest. Bár Ruszó Tibi korábban ByeAlex mentoráltja volt, mégis Lacit ítélte el, amiért segítség nélkül hagyta a fiút:

Szabyest megint kipécézte magának Gáspár Lacit. Vajon az énekes válaszol a kritikára? – Fotó: Markovics Gábor / Bors

„Gáspár Laci miért nem azzal vagánykodik, hogy összefog Ruszó Tibivel és sikert arat, miért a lambo a téma mindig és a pénz?”

Hat év után Gáspár Laci új dala és videóklipje pont olyan, mint amikor egy 8. osztályos tanuló megírja és megcsinálja magának a dalt.

Ezt sikerült hat év után kiadni, gratulálni nem tudok, széket pláne nem adnék.”

Ez a sokadik menet

Nem ez az első eset, hogy Szabyest összetűzésbe keveredik egy énekessel. Korábban G.w.M-et és Zámbó Krisztiánt is nyilvánosan kritizálta, és Gáspár Lacit sem először veszi górcső alá. Korábban már szidta a zenei munkásságát, akkor Laci így reagált:

 „Most az hagyjuk is, hogy sokat azért nem tudok rólad vagy az általad írt slágerekről, de elég volt csak rákeresnem a nevedre, hogy 2-3 perc alatt eldöntsem, te semmiféle szakmai szempontból – ezt szakmailag objektíven igyekszem megközelíteni – nem vagy azon a szinten, hogy ebben az országban bárkin ítélkezhess.”

Az még a jövő zenéje, hogy ezúttal is érkezik-e válasz.





 





Ezeket olvastad már?
Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

„20 éves, párductestű fruska!” – az 50 éves Ullmann Mónika falatnyi bikiniben villantotta meg tökéletes testét

„20 éves, párductestű fruska!” – az 50 éves Ullmann Mónika falatnyi bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Marics Peti és Binhky reagált a megcsalási botrányra

Marics Peti és Binhky reagált a megcsalási botrányra

„Ha komolyan gondolta, ez tragédia” – Csonka András szemtanúja volt a Szabadság hídon történt öngyilkossági kísérletnek

„Ha komolyan gondolta, ez tragédia” – Csonka András szemtanúja volt a Szabadság hídon történt öngyilkossági kísérletnek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás